آخرين خبر/
چي لازم دارم:
پنير پيتزا رنده شده:100 گرم
ميگو پاک شده:175 گرم
پيازچه:2 ساقه
کنجد:50 گرم
زنجبيل:2 قاشق چايخوري
سير له شده:2 حبه
آرد ذرت:1 قاشق غذاخوري
نان تست:6 عدد
کره:نصف قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ:2 عدد
نمک و فلفل:به مقدار لازم
سويا:2 قاشق غذاخوري
سس:به مقدار لازم
روغن نباتي:به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا ميگو، پيازچه، پودر زنجبيل، سير، آرد ذرت، کره، تخم مرغ و نمک و فلفل را درون غذاساز مي ريزيم و مخلوط مي کنيم تا يک مايه ي خميري شکل به دست آيد
مقداري از اين مايه ي خمير را به صورت يکنواخت روي هر يک از نان هاي تست قرار مي دهيم. روي سطح مواد را با کنجد پوشانده و با فشار دست کنجدها را به مواد مي چسبانيم.
بعد از آن نان ها را در روغن سرخ مي کنيم. به هنگام سرو مي توانيم به صورت مثلثي آن ها را برش دهيم. اين غذا همراه سس سرو مي شود
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار