پارسينه/ فراپه گونهاي يخقهوهٔ کفدار ميباشد که همچنين با نامهاي کافه فراپه و فراپهٔ يوناني شناخته ميشود. اين نوشيدني به سال ۱۹۵۷ در شهر تسالونيکي يونان نوآفريني شد.در قبرس و يونان اين نوشيدني خواهانهاي بسياري در ميان جوانان و گردشگران دارد. البته امروزه آوازهٔ آن به کشورهاي ديگر هم گسترش يافته است.
واژهٔ فراپه فرانسوي است و از کارواژهٔ «frapper» ميآيد که معني همهگيرش «hit» است ولي در هنگام سخن گفتن از نوشيدنيها، به معني «سرد کردن» ميباشد.
درست کردن فراپه ميتواند با ميکسر يا شيکر انجام شود. براي فرآوري آن، يک يا دو قاشق غذاخوري گرد قهوه و شکر را بيشتر در ليواني بلند گذاشته و براي سرشته شدن اندکي آب به آن ميريزند. سپس تکههاي يخ يا آب سرد (و همچنين آزادانه شير) را به آن ميافزايند. ليوان فراپه با ني پيشکش ميشود.
چي لازم دارم:
۱۰۰ ميلي ليتر شير تغليظ شده شيرين
۶۰۰ ميلي ليتر شير کم چرب
۱ عدد چوب دارچين
۲ و نيم قاشق چاي خوري قهوه تلخ
چه جوري درست ميشه:
قوطي شير تغليظ شده شيرين رو باز کنيد. شير تغليظ شده شيرين رو داخل ظرف بريزيد.شير کم چرب رو اضافه کنيد.سپس چوب دارچين رو بهش اضافه کنيد.در اين مرحله به طور تصادفي مقداري قهوه اضافه کردم اما شما اين کار رو نکنيد. ابتدا شير رو گرم کنيد بعد قهوه رو اضافه کنيد.شير رو گرم کنيد. يادتون نره مال من چون قهوه رو اضافه کردم تيره تر از مال شماست.
قهوه رو اضافه کنيد و هم بزنيد.سپس اون رو داخل پارچ بريزيد و بزاريد قبل از قرار دادنش داخل يخچال به مدت نيم ساعت بمونه تا سرد بشه. بعد از اين که سرد شد بايد ۲ ساعت داخل يخچال قرار بديد.بعد از سرد شدن، يخ ها را داخل ليوان بريزيد.و در آخر قهوه سرد (فراپه) رو به يخ ها اضافه کنيد.
اگه احساس کرديد که خيلي شيرين شده کمي شير بهش اضافه کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار