نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ خورشت ترشه واش گيلاني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خورشت ترشه واش گيلاني
آخرين خبر/ براي۴ نفر چي لازم دارم: مرغ ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد گوجه فرنگي ۴ عدد پياز ۱ عدد رب آلوچه ۲ قاشق غذا خوري رب انار (ملس) ۲ قاشق غذا خوري سبزي (گشنيز، چوچاق، ترشک، سير، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم چطوري درست کنم: ۱- ابتدا بادمجانها را پوست کنده و در آب و نمک غليظ قرار ميدهيم.سپس سبزي را خرد کرده و با مقداري روغن آن را سرخ ميکنيم و پياز را روي سبزي رنده کرده و مخلوط ميکنيم(به همراه آب پياز).سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط ميکنيم تا ته نگيرد. ۲- مرغ را جداگانه سرخ ميکنيم و به سبزي اضافه ميکنيم و سپس بادمجانها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ ميکنيم و به غذا اضافه ميکنيم. ۳- رب را در نصف ليوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه ميکنيم و کمي هم ميزنيم و سپس 2 ليوان ديگر آبجوش به غذا اضافه کرده و وقتي غذا جوش خورد حرارت را کم ميکنيم تا پخته شود.گوجه فرنگي ها را به دونيم قسمت کرده و در روغن سرخ ميکنيم. ۴- وقتي خورش تقريبا 45دقيقه پخت و بادمجانها کاملا له شدند گوجه ها را اضافه ميکنيم و بعد از 15دقيقه خورش را براي سرو با پلو آماده ميکنيم. ساير نکات اين غذا به دليل وجود سبزي هاي محلي شمال بسيار اشتها آور و لذيذ است. اگر بادمجانهاي شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنيد تا له شوند. اگر سبزي مخصوص را نداشتيد به جاي آن از سبزي هايي که داريد بريزيد و سعي کنيد از نوع معطر بيشتر استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد