نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «فسنجان مرغ» با فوت و فن پختش

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «فسنجان مرغ» با فوت و فن پختش
آخرين خبر/ چي لازم دارم: گردو 400 گرم مرغ 4 تکه پياز 1 عدد برگ بو 2 عدد رب انار 5 قاشق غذاخوري شکر 3 قاشق غذاخوري نمک فلفل زردچوبه به ميزان لازم چطور بپزم: براي تهيه فسنجان مرغ ابتدا گردوها را چرخ کنيد، درون قابلمه مقداري آب سرد بريزيد و گردوها را اضافه کنيد سپس حرارت را زياد کنيد تا آب بجوش بيايد، پس از اينکه آب جوش آمد حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد به مدت ۲ – ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بيافتد. در اين مدت مرغ را آماده کنيد، پياز را ريز کنيد و به مراه تکه هاي مرغ درون قابلمه اي جداگانه بريزيد، کمي روغن بريزيد، فلفل، نمک، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد ، پس از اينکه مرغ کمي سرخ شد ۲ ليوان آب اضافه کنيد و ۱ ساعت با حرارت ملايم بگذاريد مرغ نيم پز شود. پس از پخت گردوها و زماني که به روغن افتاد ميتوانيد رب انار را اضافه کنيد ( رنگ تيره خورش از پخت گردو بدست ميايد و رب انار براي ايجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد )، شکر و کمي نمک اضافه کنيد سپس فسنجان را تست کرده و چاشني را بنابر ميل تان تنظيم نمائيد. پس از اينکه طعم مطلوب را بدست آورديد مرغ پخته را اضافه کنيد و حدود ۲ ساعت بگذاريد مرغ درون فسنجان با حرارت ملايم بجوشد، پس از اين مدت زمان فسنجان را در ظرف بريزيد و همراه با برنج سرو کنيد. فسنجان مرغ شما آماده است. نکته حتما گردوها را با آب بسيار سرد مخلوط کنيد تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود، آب را از همان ابتداي کار زياد نريزيد بلکه کم کم و در طي مراحل پخت اضافه کنيد. مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سليقه اي ميباشد و ميتوانيد بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر يا بيشتر استفاده کنيد ، فسنجان نياز به روغن خاصي ندارد و روغني که در انتهاي پخت ايجاد ميشود همان روغن گردوست. ميتوانيد بجاي مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلي شده استفاده کنيد، در اينصورت در انتهاي پخت فسنجان و در زمان کشيدن در ظرف گوشت قلقلي را با خورش سرو کنيد، در صورت تمايل ميتوانيد به جاي برگ بو از ۱ قاشق چايخوري دارچين در زمان قرار دادن مرغ در مايه فسنجان به خورش تان اضافه کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد