نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «غوره مسما»، يکي از سنتي هاي خوشمزه ايراني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «غوره مسما»، يکي از سنتي هاي خوشمزه ايراني
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ران و سينه مرغ _ ۴ تکه زردچوبه _ ۱ قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه _ به مقدار لازم روغن مايع _ به مقدار لازم آب غوره _ ۱۶۰ ميلي ليتر پياز نگيني خردشده _ ۲ عدد غوره _ ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگي _ ۱ قاشق سوپخوري دارچين _ ۱ قاشق چايخوري بادمجان _ ۳ عدد چطور بپزم: تکه هاي مرغ را با زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط و به مدت دو ساعت، در ظرفي دردار، در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود؛ سپس آنها را سرخ کرده تا طلايي رنگ شود، بعد مقداري آب به همراه آب غوره، به قابلمه بيفزاييد، درِ قابلمه را بگذاريد تا مرغ به مدت ۴۵ دقيقه بپزد؛ نيمي از غوره را به پيازداغ اضافه کرده و به مدت ۲ الي ۳ دقيقه تفت دهيد. پس از پختِ مرغ، مخلوط غوره را به همراه رب گوجه فرنگي تفت داده شده، دارچين، کمي نمک و فلفل به قابلمه حاوي مرغ اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۱۵ دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بپزد؛ بادنجان هاي سرخ شده را به قابلمه حاوي مرغ افزوده و اجازه دهيد تا خورش به روغن بيفتد. بقيه غوره ها را در تابه اي حاوي مقدار کمي روغن تفت دهيد، سپس روي خورش ريخته و به همراه چلو سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد