نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه سالاد بادمجان کبابي با پنير هالومي و سس پستو

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه سالاد بادمجان کبابي با پنير هالومي و سس پستو
چاره‌ چي/ مواد لازم براي سالاد: ۱ عدد بادمجان کوچک ۲۰۰ گرم پنير هالومي ۸ فنجان سبزي مخلوط ۴ عدد تربچه ي بزرگ، نازک برش خورده ۱/۴ فنجان پياز سرخ شده ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، کاملا پخته شده، پوست کنده و از وسط نصف شده مواد لازم براي تهيه سس پستو: ۱/۳ فنجان پستو ۲ قاشق غذا خوري روغن زيتون ۱ قاشق چاي خوري آب ليمو ۱/۲ قاشق چاي خوري سير له شده نمک و فلفل (براي طعم دهندگي) ۱ الي ۲ قاشق غذا خوري آب (فقط به اندازه اي که به خوبي مخلوط شود) طرز تهيه: ابتدا بادمجان را حلقه حلقه کنيد، روي آن ها نمک پاشيده و به مدت ۱۵-۳۰ دقيقه کنار بگذاريد. پس از گذشت مدت زمان گفته شده، آن ها را بشوييد و خشک کنيد. پنير هالومي را نيز تقريبا در سايز حلقه هاي بادمجان برش زده و کنار بگذاريد. حلقه هاي بادمجان و هالومي را بر روي صفحه گريل از پيش گرم شده قرار دهيد و صبر کنيد تا ظاهر گريل شدن بر روي آن ها نمايان شود. حالا ظرف سرو سالاد را با سبزيجات، بادمجان، پنير هالومي، تربچه، پيازچه و تخم مرغ تزئين کنيد. براي تهيه سس پستو هم تمام مواد را با هم مخلوط کنيد تا ماده اي صاف و يکدست به دست آيد. سپس پيش از سرو سالاد سس را روي آن بريزيد و نوش جان کنيد. نکات مهم: – پنير هالومي در ابتدا خيلي آب دار است و موقع گريل شدن ممکن است دود کند، اما نگران نباشيد، در نهايت رطوبت آن گرفته خواهد شد و نشانه هاي گريل روي آن ظاهر مي شود. – اين سالاد را مي توانيد هم به صورت داغ و هم سرد سرو کنيد. – بسته به نوع سسي پستويي که مي خواهيد درست کنيد، مي توانيد مقادير آب و روغن را کم و زياد کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد