چاره چي/
مواد لازم براي سالاد:
۱ عدد بادمجان کوچک
۲۰۰ گرم پنير هالومي
۸ فنجان سبزي مخلوط
۴ عدد تربچه ي بزرگ، نازک برش خورده
۱/۴ فنجان پياز سرخ شده
۲ عدد تخم مرغ بزرگ، کاملا پخته شده، پوست کنده و از وسط نصف شده
مواد لازم براي تهيه سس پستو:
۱/۳ فنجان پستو
۲ قاشق غذا خوري روغن زيتون
۱ قاشق چاي خوري آب ليمو
۱/۲ قاشق چاي خوري سير له شده
نمک و فلفل (براي طعم دهندگي)
۱ الي ۲ قاشق غذا خوري آب (فقط به اندازه اي که به خوبي مخلوط شود)
طرز تهيه:
ابتدا بادمجان را حلقه حلقه کنيد، روي آن ها نمک پاشيده و به مدت ۱۵-۳۰ دقيقه کنار بگذاريد. پس از گذشت مدت زمان گفته شده، آن ها را بشوييد و خشک کنيد. پنير هالومي را نيز تقريبا در سايز حلقه هاي بادمجان برش زده و کنار بگذاريد. حلقه هاي بادمجان و هالومي را بر روي صفحه گريل از پيش گرم شده قرار دهيد و صبر کنيد تا ظاهر گريل شدن بر روي آن ها نمايان شود. حالا ظرف سرو سالاد را با سبزيجات، بادمجان، پنير هالومي، تربچه، پيازچه و تخم مرغ تزئين کنيد. براي تهيه سس پستو هم تمام مواد را با هم مخلوط کنيد تا ماده اي صاف و يکدست به دست آيد. سپس پيش از سرو سالاد سس را روي آن بريزيد و نوش جان کنيد.
نکات مهم:
– پنير هالومي در ابتدا خيلي آب دار است و موقع گريل شدن ممکن است دود کند، اما نگران نباشيد، در نهايت رطوبت آن گرفته خواهد شد و نشانه هاي گريل روي آن ظاهر مي شود.
– اين سالاد را مي توانيد هم به صورت داغ و هم سرد سرو کنيد.
– بسته به نوع سسي پستويي که مي خواهيد درست کنيد، مي توانيد مقادير آب و روغن را کم و زياد کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار