بيتوته/اسپرينگ رول رو با خمير مخصوصش که خيلي نازکه درست مي کنن. براي راحت تر شدن کار، ما از خميرهاي آماده سمبوسه استفاده کرديم.
مواد لازم :
قارچ 80 گرم
روغن گياهي۱ ليتر
کلمسبز۲۰۰ گرم
هويج۱ عدد
پيازچه۳ عدد
زنجبيل۱ تکه
فلفل چيلي قرمز۱ عدد
ريحان۱ دسته
گشنيز۱ دسته
رشته ورميشل۵۰ گرم
روغن کنجد۲۰ ميلي ليتر
جوانه گندم۷۵ گرم
بادام زميني۳ قاشق غذاخوري
سس سويا۴ قاشق غذاخوري
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوري
پودر دارچين۱/۵ قاشق غذاخوري
ميخک۱/۵ قاشق غذاخوري
پودر زيره۱/۵ قاشق غذاخوري
انيسون۱/۵ قاشق غذاخوري
فلفل قرمز۱/۵ قاشق غذاخوري
خمير سمبوسه۱۶ ورق
سس چيلي شيرين به ميزان لازم
آماده کردن مواد براي تهيه اسپرينگ رول سبزيجات:
1. قارچ رو به سايز دلخواهتون خرد کنيد.
2. کلمسبز رو ريز خرد کنيد.
3. هويج رو پوست بگيريد و به شکل نوارهاي باريک خرد کنيد.
4. قسمتهاي سبز پيازچه رو مورب برش بزنيد و قسمت هاي سفيد اونها رو مثل نوارهاي باريک برش بزنيد.
5. از يه تکه ۵ سانتي متري زنجبيل تازه استفاده کنيد. اون رو پوست بگيريد و رنده کنيد.
6. فلفل چيلي رو ريز خرد کنيد.
7. ريحان و گشنيز رو درشت خرد کنيد.
8. رشته ورميشل رو در کاسه اي از آب جوش بريزيد، روي اون رو بپوشونيد و براي ۱۰ دقيقه کنار بذاريد. رشته رو با آب سرد آبکشي کنيد و کنار بذاريد.
9. بادام زميني رو برشته و خرد کنيد.
مراحل تهيه اسپيرينگ رول:
1. در ماهيتابه کمي روغن بريزيد و قارچها رو تا نرم بشن در اون تفت بدين. اونها رو از ماهيتابه خارج کنيد و کنار بذاريد.
2. براي مواد مياني، کلمسبز، هويج، قسمتهاي سفيد پيازچه، زنجبيل، فلفل چيلي، ريحان و گشنيز رو به همراه رشته ورميشل در کاسه بزرگي بريزيد. روغن کنجد، جوانه گندم، بادام زميني و سس سويا رو به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. حالا قارچها رو اضافه کنيد.
3. در کاسه کوچکي، نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوري آب سرد حل کنيد.
4.ادويه ها شامل پود دارچين، پودر ميخک، پودر زيره، پودر انيسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک ديگه اي با هم ترکيب کنيد.
5. ورق هاي خمير سمبوسه رو يکي يکي روي سطح کار بذاريد، کمي از ترکيب ادويهها روي اون ها بپاشيد. ۱ قاشق غذاخوري از ترکيب سبزيجات در يک انتهاي خمير بذاريد و با قلمو از ترکيب نشاسته و آب به لبههاي خمير بماليد. کمي از گوشههاي خمير را روي اون برگردونيد و بعد خمير رو رول کنيد. رولهاي آماده رو در يک ظرف بچينيد و روي اونها رو با پارچه نمدار بپوشونيد.
6. روغن رو در قابلمه اي روي حرارت متوسط، گرم کنيد. در هر نوبت، با احتياط چند عدد از رولها رو در روغن بندازيد و براي۲ تا ۳ دقيقه تا طلايي بشن، سرخ کنيد. اونها رو با کفگير از روغن خارج کنيد و روي حوله کاغذي آشپزخونه بذاريد تا روغن اضافيشون گرفته بشه.
7. اسپيرينگ رولها رو با سس چيلي شيرين و برشهاي پيازچه سرو کنيد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار