سيمرغ/ بادمجان يکي از خوشمزه ترين سبزيجاتي است که حتي سرخ کرده آن هم يکي از غذاهاي لذيذ است. يکي از اشکالات اصلي بادمجان جذب بالاي روغن در هنگام سرخ شدن است. در اين مقاله دو راه به شما معرفي مي کنيم که با کمترين مقدار روغن بتوانيد بادمجان را سرخ کنيد.
چه کنيم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتري استفاده کند؟
بادمجان خوراکي مطبوع و خوشمزهاي است. بادمجان سرخ شده با اينکه مثل اسفنج، روغن به خود جذب ميکند همراه با نان ميتواند خوشمزه ترين وعده غذايي باشد، اما در ادامه براي سالمتر بودن نحوه پخت اين غذا به دو روش اشاره ميکنيم:
روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن
ابتدا در يک قابلمه آب بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد، کمي روغن و نمک به آن اضافه کنيد (مثل ماکاروني) سپس بادمجانها را داخل آب جوش بريزيد و بعد از پنج دقيقه آبکش کنيد و در نهايت بادمجانها را سرخ کنيد.
روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن
بادمجان را پوست بگيريد و برش بزنيد. سپس در ماهيتابه بچينيد و کمي نمک روي آنها بپاشيد و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنيد. در صورتي که بادمجان ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتري بريزيد، در ماهيتابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد. زماني که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد ، يکي دو قاشق روغن و اندکي زردچوبه به آن اضافه کنيد و بگذاريد سرخ شود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار