نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کوکوي بادمجان کبابي؛ لذيذ و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کوکوي بادمجان کبابي؛ لذيذ و خوشمزه
آشپزي نوين/ مواد لازم: بادمجان متوسط 5 عدد سير 2 حبه پياز 1 عدد نعناع خشک يا جعفري تازه (دل‌خواه) 2 ق غذاخوري پودر سوخاري به ميزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم تخم‌مرغ 1 عدد طرز تهيه : براي تهيه کوکوي بادمجان کبابي ابتدا روي بادمجان‌‌ها يک برش با چاقو زده و آن‌ها را روي ذغال و اگر ذغال در دسترس نبود، روي شعله پخش‌کن با حرارت ملايم کبابي کنيد. بادمجان‌هاي کبابي را کنار بگذاريد تا کمي خنک شوند و بتوانيد پوست آن‌ها را به راحتي جدا کنيد. براي پوست گرفتن بادمجان‌ کبابي بهتر است آن‌ها را زير شير آب بگيريد تا پوست‌شان به راحتي جدا شود. حالا بادمجان‌هاي کبابي را ساطوري کنيد و داخل يک کاسه بزرگ بريزيد. پياز را هم مي‌توانيد به همين شکل کبابي کنيد يا به صورت خام رنده کنيد و داخل ظرف بريزيد. سير را رنده کرده و به مواد قبلي اضافه کنيد. تخم‌مرغ، نمک، فلفل و مقدار کمي زردچوبه و در نهايت آرد سوخاري را نيز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد 2 ق غذاخوري جعفري خردشده يا نعناع نيز به مواد کوکو اضافه کنيد که عطر بي‌نظيري به غذا مي‌دهد. حالا يک تابه را روي حرارت گذاشته و کمي روغن داخل آن بريزيد و وقتي حسابي داغ شد، با قاشق از مواد کوکو داخل تابه ريخته و آن‌ها را سرخ کنيد. همان‌طور که گفته شد، اين غذا جزو غذاهاي ساده و سريع است و اگر از طرفداران بادمجان باشيد به شدت عاشق اين غذاي ساده خواهيد شد.