برترين ها/ ميزان سرو: 8 نفر
مواد لازم خمير:
آب: يک پيمانه
خمير مايه: يک ق س
ماست: يک پيمانه
روغن زيتون: 2 ق س
نمک: يک ق چ
آرد: به مقدار لازم
مواد لازم مياني:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پياز (ريز خرد شده): يک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد اضافي:
کره (ذوب شده): 100 گرم
دانه کنجد: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. آب و خمير مايه را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد تا خمير مايه ورآيد.
2. ماست، روغن زيتون و نمک را اضافه کنيد.
3. آرد را به تدريج به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
4. مواد را ورز دهيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود.
5. روي خمير را با پارچه اي تميز و مرطوب بپوشانيد و حدود 50 دقيقه در محلي گرم قرار دهيد تا ورآيد.
طرز تهيه مواد مياني:
1. گوش چرخ کرده، پياز، نمک و فلفل سياه را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد و به خوبي ورز دهيد.
2. خمير ورآمده را روي سطح کار آرد پاشيده پهن کنيد و با قالب آن را برش دهيد.
3. روي نيمي از برش هاي خمير مخلوط گوشت پخش کنيد و بقيه برش هاي خمير را روي آنها قرار دهيد و فشار دهيد و لبه ها را محکم کنيد.
4. آنها را در سيني فر پوشيده شده با کاغذ روغني بچينيد.
5. کره ذوب شده را روي آنها بريزيد و دانه کنجد بپاشيد و حدود 20 دقيقه کنار بگذاريد.
6. سپس سيني را به مدت 35 الي 40 دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد (400 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا پيراشکي ها طلايي برشته شوند.
7. سپس سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار