پارسه گرد/ اين غذا علاوهبر اينکه بسيار خوشمزه است بهخاطر ظاهر شيک و قشنگي که دارد براي خود نمايي در مهمانيهايتان بسيار مناسب است.
فرقي که اين کيک با سالاد الويه دارد اين است که از نخودفرنگي استفاده نميکنيم و اينکه تمام مواد بايد کاملا ميکس شوند تا مايه سفتي حاصل شود يا اينکه همه مواد را با رنده کامل ريز رنده کنيم حتي مرغها را. اينکار را ميکنيم تا همه مواد کامل ريز شوند تا وقتيکه با سس آغشته ميشوند حالت خميري يکنواختي حاصل شود تا بهراحتي، مثل خامه، بتوان روي نان پهن و صافش کرد و هنگام برش دادن هم برشها تميز باشد. در اينجا براي سس الويه از ترکيب تقريبا مساوي ماست و مايونز استفاده مي کنيم که خيلي خوشمزه هست. ميتوانيد از ماست با طعم موسير هم استفاده کنيد.
چي لام دارم (براي 4 نفر):
الويه
به ميزان دلخواه
نان تست
9 عدد
ماست
به ميزان لازم
سس مايونز
به ميزان لازم
سبزيجات و جعفري
به ميزان دلخواه
چه جوري درست ميشه:
1- يک ظرف مستطيلي انتخاب ميکنيم. دور تا دور ۹ عدد نان تست را گرفته تا فقط قسمت طلايي از نان جدا شود و قسمت سفيد نان باقي بماند. سه تيکه نان را کنار هم ته ظرف ميگذاريم. در کاسهاي ماست ساده و سس مايونز رو مخلوط کرده تا سس يکدستي حاصل شود. از اين سس يک لايه نازک روي نانها پهن ميکنيم و کامل آنرا صاف ميکنيم. از مواد الويه که حالت خميري دارد را برميداريم و روي نانها ماليده و با پالت يا چاقوي پهني کامل صاف و يکدست ميکنيم.
2- حالا سه تکه نان را روي مواد کنار هم ميگذاريم و کمي هم فشار ميدهيم که نانها به مواد بچسبند. الان يک سطح نان مثل مرحله اول داريم. روي اين نانها دوباره از سس ريخته و صاف ميکنيم و دوباره مواد الويه ميريزيم و بههمين صورت پيش رفته تا به ارتفاع مناسب برسيد. حتما لايه آخري کيک بايد نان باشد مانند لايه اول که ته ظرف نان گذاشتيم. دقت کنيد نانهاي لايههاي بعد را به موازات نانهاي لايههاي پاييني قرار بديد.
3- روي نانهاي لايهي آخر را سس ماليده و با پالت کالا صاف ميکنيم. ديوارههاي کيک را هم کامل سس بماليد. دقيقا مثل خامهکشي کيک ميماند. اکنون ميتوانيد کيک را در يخچال گذاشته تا کامل خودش را بگيرد و بعد با سبزيجات تزيين کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار