زندگي ايده آل/ در آشپزي ايراني، فلفل دلمهاي قرمز يک تازهوارد است که معمولا تنها براي تزيين استفاده ميشود اما واقعيت اين است که فلفل دلمهاي قرمز در تهيه انواع رب، سس و ادويه کاربرد دارد. از معروفترين محصولات بهدست آمده از اين گياه ميتوان به پاپريکا اشاره کرد که براي رنگ و طعم دادن به انواع خوراکها استفاده ميشود. سوپ فلفل قرمز کبابي براي کساني که به غذاهاي شمالي علاقه دارند، بسيار مقبول خواهد بود.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
فلفل دلمهاي قرمز بزرگ: 4 عدد
پياز زرد بزرگ: يک عدد، نگينيشده
سيبزميني بزرگ: يک عدد، نگينيشده
سير: 3 حبه، رنده شده
آب مرغ: يک ليتر
خامه: يکچهارم پيمانه
کره گياهي: 3 قاشق غذاخوري
پنير پارمزان: 50 گرم، ورقهورقه شده
پيازچه: 4 عدد، ورقهورقه شده
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- فلفلها را روي صفحه مشبک در طبقه وسط فر گريل کنيد تا روي آن کاملا سياه شود، سپس 15 دقيقه در يک کيسه فريزر در بسته بگذاريد تا بخار کند و پوست آن به سادگي کنده شود. فلفلها را پوست کنده و دانههاي آن را دور بريزيد، سپس آن را خرد کنيد.
2- کره را در يک قابلمه روي شعله متوسط آب کنيد و پياز را 3 تا 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سيبزميني را اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقيقه ديگر ادامه دهيد، سپس سير و فلفل کبابي را اضافه کرده و 2 دقيقه تفت دهيد.
3- آب مرغ را اضافه کرده و هنگامي که به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 30 دقيقه بپزيد تا سيبزمينيها نرم شود.
4- سوپ را با گوشتکوب برقي يا غذاساز پوره کنيد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده، خامه را اضافه کنيد و اگر غليظ بود کمي آن را با آب جوش رقيق کنيد. سوپ را با پنير پارمزان و پيازچه تزيين و سرو کنيد.
نکات:
1 - به جاي سير از يک قاشق چايخوري پودر سير استفاده کنيد. در اين صورت بوي سير نميگيريد.
2 - تعداد فلفل دلمهايها را تا 6 عدد ميتوانيد اضافه کنيد.
3 - اين سوپ را با فلفل دلمهاي زرد يا نارنجي هم امتحان کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار