برترين ها/ فلفل پاپريکا، نوعي فلفل دلمه اي قرمز است که از آن ادويه هاي خوشمزه هم تهيه ميشود. در اينجا طرز تهيه دلمه فلفل پاپريکا را برايتان آورده ايم.
مواد مورد نياز
فلفل پاپريکا بزرگ (دو نيم شده): 4 عدد
گوشت (چرخ شده): 300 گرم
سير (خردشده): 2 حبه
پياز (نگيني خردشده): 1 عدد
قارچ (نگيني خردشده): 100 گرم
گوجه فرنگي (خردشده): 2 عدد
جعفري (خردشده): 1 ق س
پنير موتزارلا: حدود 150 گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
روش پخت
1. پياز را داخل تابه اي به همراه مقداري روغن روي حرارت ملايم قرار داده تا سبک و کمي طلايي رنگ شود. بعد سير را به آن افزوده و پس از 30 ثانيه گوشت را به آن بيفزاييد و تفت دهيد. بعد قارچ و جعفري را افزوده و تفت دهيد.
2. گوجه فرنگي، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذاريد تا کاملا بجوشد و آب آن تبخير شود. بعد از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد.
3. قابلمه اي را پر از آب کرده و بگذاريد تا بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و فلفل پاپريکا (از قبل هر کدام را به دو نيم تقسيم کرده و محتويات داخل آن ها بيرون آورده شده) را داخل آن قرار دهيد و چند دقيقه بگذاريد تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج کرده، به صورتي که آبي داخل آن نماند.
4. فلفل ها را داخل سيني فر که از قبل با مقداري روغن چرب شده، بچينيد و داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنيد. بعد روي آن پنير موتزارلا بريزيد تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود).
5. سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا بپزد و پنير طلايي رنگ شود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار