بيتوته/ سوپ گردو و خامه يکي از خوش طعمترين سوپها است که ميتوانيد در شبهاي زمستاني نوش جان کنيد. اين دستور خوشمزه را بخوانيد.
چي لازم دارم:
آب مرغ ۴ الي ۵ پيمانه
سير ريز خردشده يک حبه
پيازچه ريز خردشده يک عدد
گردو خرد شده يک پيمانه
جوز هندي پودر شده يک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم کرم:
کره ۲ قاشق سوپخوري
آرد ۲ قاشق سوپخوري
خامه ۱۰۰ ميلي متر
جوز هندي پودر شده يک قاشق چايخوري
مواد لازم رويه:
برگ گشنيز تازه يک الي ۲ عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم
چطور بپزم:
آب مرغ را در ظرف مناسبي روي حرارت قرار دهيد.
سير، پيازچه، جوز هندي و گردو را به آن اضافه کنيد. پس از اين که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد مواد حدود ۱۰ دقيقه بپزند.
سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد مواد خنک شود.
مواد را درون مخلوط کن بريزيد و به صورت پوره درآوريد.
براي تهيه کرم، کره را در ظرفي مناسبي روي حرارت ذوب کنيد.
آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير کند.
خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا به جوش آيد.
جوز هندي پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت برداريد.
کرم را به مواد پوره شده اضافه کنيد و دوباره مواد را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيند.
سپس سوپ را سرو کنيد و روي آن را با برگ گشنيز و گردوي خردشده تزيين کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار