نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ صدف‌هاي پر شده؛ ماکاروني خلاقانه و خوشمزه

منبع
فوت و فن
بروزرسانی
غذاي اصلي/ صدف‌هاي پر شده؛ ماکاروني خلاقانه و خوشمزه
فوت و فن/ براي اين غذا به دو نوع ماکاروني صدفي بزرگ و کوچک نياز داريد. داخل صدف‌هاي بزرگ را بايد با ماکاروني‌هاي ريز پر کنيد. تعداد: ۶ نفر زمان تهيه: ۴۰ دقيقه زمان پخت: ۴۵ دقيقه چي لازم دارم: ۲۴ عدد ماکاروني صدفي بزرگ ۲۲۵ گرم ماکاروني صدفي ريز دو پيمانه پنير گودا رنده شده دو پيمانه پنير چدار رنده شده ¾ پيمانه شير يا خامه کم‌چرب ۱/۸ قاشق چايخوري پودر فلفل سفيد ۲۸۰ گرم سس گوجه فرنگي يک پيمانه پنير موزارلا رنده شده برگ‌هاي تازه ريحان چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. پاستا‌هاي صدفي بزرگ را طبق دستور نوشته شده روي پاکت بپزيد. آن‌ها را آبکش کنيد و کنار بگذاريد. پاستا‌هاي صدفي کوچک را نيز بپزيد و آبکش کنيد و کنار بگذاريد. ۲- در يک قابلمه بزرگ، پنير گودا، چدار، شير و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. آن‌ها را روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا پنير‌ها آب شوند. سپس پاستا‌هاي کوچک را اضافه کنيد. ۳- حدود نصف پيمانه سس گوجه‌فرنگي کف يک پيرکس مستطيلي بريزيد. مخلوط پاستا و پنير را داخل پاستا‌هاي بزرگ بريزيد و آن‌ها را کف ظرف بچينيد. در آخر، بقيه سس گوجه‌فرنگي را روي همه مواد بريزيد. ۴- در پيرکس را بگذاريد و آن را حدود ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد. سپس در را برداريد، پنير موزارلا را بريزيد و بدون در ۱۵ دقيقه ديگر در فر بپزيد تا سطح آن‌ها کاملا طلايي شود. ۵- با برگ‌هاي تازه ريحان تزئين و سرو کنيد. ارزش غذايي کالري: ۸۵۸ چربي: ۴۲ گرم کلسترول: ۱۲۸ ميلي‌گرم کربوهيدرات: ۷۹ گرم فيبر: ۳ گرم قند: ۷ گرم پروتئين: ۴۰ گرم سديم: ۱۰۳۵ ميلي‌گرم پتاسيم: ۲۱۷ ميلي‌گرم کلسيم: ۸۶۸ ميلي‌گرم آهن: ۴ ميلي‌گرم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره