فوت و فن/ براي اين غذا به دو نوع ماکاروني صدفي بزرگ و کوچک نياز داريد. داخل صدفهاي بزرگ را بايد با ماکارونيهاي ريز پر کنيد.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهيه: ۴۰ دقيقه
زمان پخت: ۴۵ دقيقه
چي لازم دارم:
۲۴ عدد ماکاروني صدفي بزرگ
۲۲۵ گرم ماکاروني صدفي ريز
دو پيمانه پنير گودا رنده شده
دو پيمانه پنير چدار رنده شده
¾ پيمانه شير يا خامه کمچرب
۱/۸ قاشق چايخوري پودر فلفل سفيد
۲۸۰ گرم سس گوجه فرنگي
يک پيمانه پنير موزارلا رنده شده
برگهاي تازه ريحان
چطور بپزم:
۱- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. پاستاهاي صدفي بزرگ را طبق دستور نوشته شده روي پاکت بپزيد. آنها را آبکش کنيد و کنار بگذاريد. پاستاهاي صدفي کوچک را نيز بپزيد و آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
۲- در يک قابلمه بزرگ، پنير گودا، چدار، شير و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا پنيرها آب شوند. سپس پاستاهاي کوچک را اضافه کنيد.
۳- حدود نصف پيمانه سس گوجهفرنگي کف يک پيرکس مستطيلي بريزيد. مخلوط پاستا و پنير را داخل پاستاهاي بزرگ بريزيد و آنها را کف ظرف بچينيد. در آخر، بقيه سس گوجهفرنگي را روي همه مواد بريزيد.
۴- در پيرکس را بگذاريد و آن را حدود ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد. سپس در را برداريد، پنير موزارلا را بريزيد و بدون در ۱۵ دقيقه ديگر در فر بپزيد تا سطح آنها کاملا طلايي شود.
۵- با برگهاي تازه ريحان تزئين و سرو کنيد.
ارزش غذايي
کالري: ۸۵۸
چربي: ۴۲ گرم
کلسترول: ۱۲۸ ميليگرم
کربوهيدرات: ۷۹ گرم
فيبر: ۳ گرم
قند: ۷ گرم
پروتئين: ۴۰ گرم
سديم: ۱۰۳۵ ميليگرم
پتاسيم: ۲۱۷ ميليگرم
کلسيم: ۸۶۸ ميليگرم
آهن: ۴ ميليگرم
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار