برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ذائقه ها/ «ناگت گياهي»؛ جديدترين غذا براي رژيمي ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ذائقه ها/ «ناگت گياهي»؛ جديدترين غذا براي رژيمي ها
آخرين خبر/ چي لازم دارم: سيب‌زميني: 200 گرم اسفناج: 50 گرم هويج: نصف پيمانه، پوره شده پياز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوري نخودفرنگي: يک‌چهارم پيمانه ذرت: نصف پيمانه پنير فتا: 100 گرم پودر سوخاري: به ميزان لازم سس قرمز: به ميزان لازم براي سرو نمک و پودر سير: به ميزان لازم چطور بپزم: سيب‌زميني را آبپز کرده و بدون آنکه ادويه يا نمک به آن بيفزاييد آن را پوره کنيد. هويج آبپز شده را هم پوره کرده و به سيب‌زميني اضافه کنيد. در مرحله بعدي نخود سبز پخته را با پوره سيب‌زميني و هويج ترکيب کنيد و آن را به خوبي هم بزنيد. مي‌توانيد اين ترکيب را درون غذاساز بريزيد و آن را به‌خوبي هم بزنيد تا کاملا يکدست شود. در اين مرحله پياز داغ، ذرت و پنير فتا را به پوره‌ها اضافه کنيد و آن را خوب هم بزنيد. درنهايت نمک، فلفل و ادويه‌ها را به پوره اضافه کنيد و اجازه دهيد در دستگاه به‌خوبي يکدست شود. براي آخرين مرحله تهيه غذا کافي است اين پوره را به‌صورت گلوله‌هاي کوچک درآوريد و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زيتون يا کنجد تف دهيد. نکته: اگر مي‌خواهيد ناگت شما رنگ و رويي متفاوت داشته باشد، مي‌توانيد از سبزيجاتي مثل جعفري يا پيازچه استفاده کنيد. کافي است 50 گرم از اين سبزيجات را ساطوري کرده و به ترکيب سيب‌زميني و هويج ساطوري شده اضافه کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar