ذائقه ها/ «ناگت گياهي»؛ جديدترين غذا براي رژيمي ها
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ چي لازم دارم:
سيبزميني: 200 گرم
اسفناج: 50 گرم
هويج: نصف پيمانه، پوره شده
پياز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
نخودفرنگي: يکچهارم پيمانه
ذرت: نصف پيمانه
پنير فتا: 100 گرم
پودر سوخاري: به ميزان لازم
سس قرمز: به ميزان لازم براي سرو
نمک و پودر سير: به ميزان لازم
چطور بپزم:
سيبزميني را آبپز کرده و بدون آنکه ادويه يا نمک به آن بيفزاييد آن را پوره کنيد. هويج آبپز شده را هم پوره کرده و به سيبزميني اضافه کنيد. در مرحله بعدي نخود سبز پخته را با پوره سيبزميني و هويج ترکيب کنيد و آن را به خوبي هم بزنيد. ميتوانيد اين ترکيب را درون غذاساز بريزيد و آن را بهخوبي هم بزنيد تا کاملا يکدست شود.
در اين مرحله پياز داغ، ذرت و پنير فتا را به پورهها اضافه کنيد و آن را خوب هم بزنيد. درنهايت نمک، فلفل و ادويهها را به پوره اضافه کنيد و اجازه دهيد در دستگاه بهخوبي يکدست شود.
براي آخرين مرحله تهيه غذا کافي است اين پوره را بهصورت گلولههاي کوچک درآوريد و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زيتون يا کنجد تف دهيد.
نکته:
اگر ميخواهيد ناگت شما رنگ و رويي متفاوت داشته باشد، ميتوانيد از سبزيجاتي مثل جعفري يا پيازچه استفاده کنيد. کافي است 50 گرم از اين سبزيجات را ساطوري کرده و به ترکيب سيبزميني و هويج ساطوري شده اضافه کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar