چاره پز/
مواد لازم:
گوشت گوسفندي ۵۰۰ گرم
پياز نگيني خرد شده ۲ عدد
گوجه فرنگي دو عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
بادمجان يک کيلو گرم
آرد ۳ قاشق سوپ خوري
شير يک ليوان
پنير موزارلا ۱۰۰ گرم
جعفري خورد شده يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
گوشت را به صورت قيمه اي خرد کنيد. به همراه پياز و روغن روي حرارت قرار بدهيد تا تفت بخورد و کمي سرخ شود. سپس ۲ ليوان آب به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و اجازه بدهيد تا گوشت بپزد. حالا گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و در گوشت بريزيد تا بپزد و آب گوشت کشيده شود. در پايان مقداري نمک و فلفل به گوشت اضافه نمائيد و کنار بگذاريد. بادمجان ها را کباب کنيد و پوست آن را بگيريد و خرد نمائيد. در ظرفي جداگانه آرد را به همراه کمي روغن تف دهيد. سپس بادمجان ها را به آرد بيفزائيد و هم بزنيد. اکنون شير را اضافه کنيد تا غليط شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نمائيد. پنير موزارلا را در بادمجان بريزيد و شعله را خاموش کنيد. بادمجان را در ديس بکشيد و گوشت پخته را روي آن بريزيد. در پايان جعفري خرد شده را روي غذا بپاشيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار