سوران/
چي لازم دارم:
رشته پلويي و خرما از هر کدام 500گرم
برنج يک کيلوگرم
روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم
زعفران ساييده نصف قاشق چايخوري
مرغ تکه شده نصف يک عدد
پياز يک عدد
دارچين و نمک به ميزان لازم
کره يک قاشق سوپخوري
چطور بپزم:
گوشت مرغ را با پياز و نمک بگذاريد تا پخته شود ولي له و ريش نشود. کشمش و خرما را در مقداري روغن تفت دهيد. برنج را که از قبل خيس کردهايد در آب جوش ريخته و رشته پلويي را در آن بريزيد و آرام مخلوط کنيد بعد از نرم شدن برنج، آبکش کنيد ته ديگ را مقداري آب و روغن داغ ريخته سه کفگير برنج را روي روغن پهن کنيد مقداري خرما و کشمش روي پلو بريزيد و دو کفگير برنج و مرغ را لابهلاي پلو قرار دهيد و مقداري دارچين بپاشيد. بقيه خرما و کشمکش را لايه به لاي برنج در ديگ ريخته و به همين ترتيب برنج را روي هم بريزيد تا کامل شود و در آخر زعفران ساييده و خيس کرده را روي برنج قرار دهيد. وقتي بخار برنج بيرون زد حرارت را کم کرده آب روغن داغ را روي پلو بدهيد و آن را به مدت يک ساعت تا يک ساعت و ربع دم کنيد. براي سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوي زعفراني، خرما، گردو و هويج سرخ شده تزيين نماييد. ميتوان انتهاي ديگ را سيبزميني يا کاهو قرار دارد و از ته ديگ آنها استفاده کرد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار