نماد آخرین خبر

نحوي درست کردن «حلوا زعفراني» در نان ميکادو

منبع
دونفره
بروزرسانی
نحوي درست کردن «حلوا زعفراني» در نان ميکادو
دونفره/ من توي روزاي معمولي و بدون مناسبت هم گهگاهي حلوا درست ميکنم. به نظرم براي عصرونه با چايي عاليه. مطالب طرز تهيه انواع حلوا روي سايت زياد داريم که ميتونيد با جستجوي کلمه ي حلوا، آموزش هاي مختلف انواعش رو ببينيد. در اين مطلب آموزش حلوا در نان ميکادو رو قرار ميدم که ممکنه براتون جذاب باشه. در اين مطلب از حلوا مجلسي که قبلا آموزشش رو گذاشتم استفاده کردم که در نان ميکادو قرار داده ميشه. فقط حلوا رو روشن تر برداشتم و زعفرون باعث شد رنگش روشن و زعفروني بشه. ميتونيد توي نان ميکادو از حلوا هويج يا هر حلوايي که دوست داريد هم استفاده کنيد. حلوا رو به هر طريقي که علاقه داريد آماده کنيد و بذاريد کنار تا کمي خنک شه. نان ميکادو رو ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه کنيد. اين نون ها بسيار ترد و شکننده هستن، پس بايد مراقب باشيم خرد نشه. توي بازار انواع مختلف نان ميکادو موجوده که مثلا بعضياشون شکلاي مشخص مثل دايره دارن که خوب تکليفشون مشخصه. کافيه حلوا رو بريزيم روي يکي از نون ها و يه نون ديگه روش بذاريم. ميتونيد حلوا رو با قيف و ماسوره بريزيد روي نون که فرم خوشگلي هم بگيره. نکات نان ميکادو براي حلواي رولي: براي رول کردن نان ميکادو يه سري نکات مهم وجود داره که ميگم براتون. قبل از هرچيز بهتره حلوا رو کمي شل تر از حالت عادي برداريد که راحت بتونيد روي نان ميکادو پهنش کنيد. مهمترين چالشي که براي نان ميکادو باهاش مواجه ميشيم اينه که بسيار ترده و اگه بخوايم خيلي ساده حلوا رو روش بريزيم و بپيچيم، حتما ترک ميخوره. فنون مختلفي براي اينکه ترک نخوره پيشنهاد ميشه ولي به نظر من ساده ترين و بي دردسر ترين راهي که وجود داره اينه که خيلي کم آب رو با آبپاش روي نان اسپري کنيم. بعد از يک دقيقه که صبر کنيم، آب جذب نان ميشه و نان ميکادو کاملا شکل پذير خواهد بود. حلوا رو که تاحالا کمي خنک شده روي نان پهن ميکنيم. اگه دوست داشتيد يه نون ديگه روي حلوا بذاريد و باز کمي آب بپاشيد که نرم شه. بعدم به آرومي رول کنيد. نکته مهم ديگه اي که بايد بگم اينه که اولا حلوا رو تا انتهاي نان پخش نکنين چون موقع رول کردن وقتي به تهش برسين حلوا ميريزه بيرون. دوماً از ابتداي نون حدود دو سانت فاصله بديد و نون بعدي رو بذاريد که بتونيد راحت تر رول کنيد. در نهايت هم وقتي کامل رول کردين، کل رول نان و حلوا رو بذاريد توي يخچال براي يکي دو ساعت خودش رو بگيره و کمي سفت بشه. بعد هم با چاقوي اره اي خيلي آروم و با حوصله برش بزنيد. وقتي آب ميپاشيد روي نان بايد دقت کنيد که زياد نباشه. چون در اين صورت نون خيلي نازک ميشه و حين کار پاره ميشه. يه مقدار خيلي کم که نم دار بشه کافيه. حلوا رو با ضخامت نيم تا يک سانت پهن کنيد که هم ظاهر بهتري داشه باشه و هم راحت تر رول شه. رنگ حلوا هرچي زعفروني تر باشه، خوشگل تر ميشه توي نون. براي اينکه راحت تر رول کنيد ميتونيد زير نون و روي سطح کارتون سلفون پهن کنيد و بعد به کمک سلفون بتونيد راحت تر رول کنيد. حتما براي برش از چاقوي اره اي استفاده کنيد که برش ها زيبا باشه همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره