نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ محشي کوسا، يک افطاري خوشمزه لبناني

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
غذاي اصلي/ محشي کوسا، يک افطاري خوشمزه لبناني
چاره‌ چي/ مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۴۰ گرم برنج (آبکش شده): يک دوم پيمانه کدو کوچک: ۵۰۰ گرم سير (له شده): ۲ حبه پياز (رنده شده): ۱ عدد گوجه فرنگي (نگيني خرد شده): ۲ عدد جعفري (خرد شده): يک دوم پيمانه نعنا (خرد شده): يک چهارم پيمانه پودر زيره: يک دوم قاشق چايخوري آبليمو ترش: ۳ قاشق سوپخوري نمک و فلفل قرمز: به ميزان لازم زردچوبه: به ميزان لازم روغن مايع: به ميزان لازم مواد مورد نياز سس: پياز کوچک (نگيني خرد شده): ۱ عدد رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق سوپخوري نمک: به ميزان لازم آب ولرم: ۳ پيمانه آبليمو ترش: به ميزان لازم روغن مايع: به ميزان لازم طرز تهيه: پياز و سير را همراه با مقداري روغن مايع درون تابه اي ريخته و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس گوشت را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند. بعد برنج، گوجه فرنگي، جعفري، نعنا، پودر زيره، زردچوبه، آب ليمو ترش، نمک و فلفل قرمز را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد. سر کدو را جدا کرده و با نوک چاقو (يا قاشق چايخوري) داخل آن را خالي کنيد. سپس آن را با مخلوط مواد پر کنيد. سر کدو را روي آن بگذاريد و با خلال چوبي محکم کنيد. براي تهيه سس؛ پياز را درون تابه اي با مقداري روغن مايع تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس رب گوجه فرنگي و نمک را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد. بعد آب ولرم و آب ليمو ترش را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود. کدوي آماده شده را داخل قابلمه اي بچينيد. سس آماده شده را به تدريج روي کدو ريخته و روي حرارت زياد بگذاريد تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنيد و به مدت ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا بپزد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره