چاره چي/
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۰ گرم
برنج (آبکش شده): يک دوم پيمانه
کدو کوچک: ۵۰۰ گرم
سير (له شده): ۲ حبه
پياز (رنده شده): ۱ عدد
گوجه فرنگي (نگيني خرد شده): ۲ عدد
جعفري (خرد شده): يک دوم پيمانه
نعنا (خرد شده): يک چهارم پيمانه
پودر زيره: يک دوم قاشق چايخوري
آبليمو ترش: ۳ قاشق سوپخوري
نمک و فلفل قرمز: به ميزان لازم
زردچوبه: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
مواد مورد نياز سس:
پياز کوچک (نگيني خرد شده): ۱ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق سوپخوري
نمک: به ميزان لازم
آب ولرم: ۳ پيمانه
آبليمو ترش: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز و سير را همراه با مقداري روغن مايع درون تابه اي ريخته و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس گوشت را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند. بعد برنج، گوجه فرنگي، جعفري، نعنا، پودر زيره، زردچوبه، آب ليمو ترش، نمک و فلفل قرمز را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد. سر کدو را جدا کرده و با نوک چاقو (يا قاشق چايخوري) داخل آن را خالي کنيد. سپس آن را با مخلوط مواد پر کنيد. سر کدو را روي آن بگذاريد و با خلال چوبي محکم کنيد. براي تهيه سس؛ پياز را درون تابه اي با مقداري روغن مايع تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس رب گوجه فرنگي و نمک را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد. بعد آب ولرم و آب ليمو ترش را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود. کدوي آماده شده را داخل قابلمه اي بچينيد. سس آماده شده را به تدريج روي کدو ريخته و روي حرارت زياد بگذاريد تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنيد و به مدت ۳۰ دقيقه زمان دهيد تا بپزد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار