آخرين خبر/
چي لازم دارم:
۴ عدد گوجه فرنگي درشت
۲۵۰ گرم گوشت گاو چرخکرده
۱ استکان برنج
۱ عدد پياز
۱ حبه سير
۴ الي ۵ قاشق غذاخوري روغن زيتون
شويد تازه به اندازه دلخواه
آويشن تازه چند ساقه
دو قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
۲ استکان آب جوش
نمک، فلفل، ادويه
چطوري درست کنم:
1-برنج را با مقداري نمک در آب گرم به مدت ۱۵ دقيقه قرار دهيد تا خيس بخورد. سپس آبکش کنيد. از قسمت سر گوجه با دقت دايره اي به شعاع چهار سانت ببريد. توجه داشته باشيد در هنگام خريد گوجه ها رسيده اما سفت باشند.
2- داخل شکم گوجه ها را بوسيله قاشق چايخوري به طوري که يک الي يک نيم سانت روي ديواره ها و کف بماند خالي کنيد. به پوره گوجه احتياج داريم پس همه را در ظرفي مناسب ريخته به آن پياز و سير رنده شده افزوده ( ميتوانيد ريز خرد کنيد) گوشت چرخکرده، ۱ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي، روغن زيتون، جعفري، شويد، آويشن(همه سبزيجات کاملا ريز خرد شده)، برنج، ادويه و نمک و فلفل را افزوده خوب ورز دهيد.
3-گوجه هاي شکم خالي را با مواد آماده شده پرکنيد. و رويش همان قسمت سر را که اول کار جدا کرده بوديد قرار دهيد. گوجه ها را در ديگ چيده از کناره هاي ظرف يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي حل شده در دو استکان آب جوش را ريخته روي شعله تند قرار دهيد تا به جوش آيد سپس زير ظرف را کم کنيد تا به آرامي بپزد.
نکته:
وقتي محلول رب و آب جوش را به خوراک اضافه ميکنيد مي توانيد مقداري کره و در صورت دلخواه اندکي ادويه اضافه کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار