تابناک با تو/ امروز تصميم داريم شما را با روش تهيهي يک سالاد خوشمزه آشنا کنيم؛ سالاد انبه به سبک ايتاليايي. براي آشنايي با مواد اوليه و روش تهيهي اين سالاد، با ما آشنا باشيم.
چي لازم دارم:
انبه: 2 عدد بزرگ
سير: دو حبه
روغن کنجد: دو قاشق غذاخوري
گوجه گيلاسي: يک پيمانه
شکر کاراملي: يک قاشق غذاخوري
بادام هندي بوداده: يک چهارم پيمانه
روغن ماهي يا زيتون: دو قاشق غذاخوري
گشنيز يا جعفري تازه: براي تزيين به ميزان لازم
فلفل قرمز تازه: يک عدد
آبليمو: به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
سير را به همراه فلفل قرمز و کمي نمک در ظرفي ريخته و له ميکنيم. سپس گوجه فرنگيها را اضافه کرده و کمي با قاشق له ميکنيم تا آب گوجه فرنگيها خارج شوند.
بادام هندي، روغن کنجد، روغن ماهي، شکر قهوهاي و آبليمو را جداگانه با يکديگر مخلوط ميکنيم.
انبه را پوست گرفته و خلالي خرد ميکنيم و به مواد قبلي ميافزاييم. در پايان مخلوط گوجه فرنگي و سير و ... را به سالاد اضافه کرده و روي آن را با گشنيز تازه، تزيين ميکنيم.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار