نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نکات کباب کوبيده پرطرفدار ايراني

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
نکات کباب کوبيده پرطرفدار ايراني
مجله دلگرم/ نکات کباب کوبيده پرطرفدار ايراني، را براي شما عزيزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ايم , با ما همراه باشيد. ۱_ براي يک کباب کوبيده خوش طعم دوسوم گوشت دنده‌ي گوسفندي و يک سوم گوساله استفاده کنيد. ۲_ به ازاي يک کيلو گوشت سيصدگرم پياز که حدودأ سه‌تا پياز متوسط ميشه رو ريز رنده کنيد و آبشو بگيريد چون آب پياز باعث شيرين شدن کباب ميشه. ۳_ حسابي ورز بديد و سه ساعت قبل از به سيخ کشيدن بگذاريد تو يخچال. ۴_ حتما حداقل سه بار گوشت بايد چرخ بشه. ۵_ اگر سيخهايتان نو هستند يکبار خالي بگذاريد روي آتش. ۶_ براي سيخ کشيدن کباب کنار دستتان کاسه‌ي آب بگذاريد و سيخهايتان هم خيس و سرد باشه اينکار کمک ميکنه که کباب به سيخ بچسبه. ۷_ به گوشت فقط نمک و کمي فلفل که بوي زهم گوشتو بگيره و کمي زعفران بزنيد ، از ريختن پودر سوخاري ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداري کنيد. ۸_ جوش شيرين هم نزنيد چون باعث تلخي کباب ميشه ، تخم مرغ هم نزنيد چون باعث سوختن سريع روي کباب ميشه. ۹_ به اندازه‌ي يک پرتغال گوشت برداريد و به سيخ بکشيد ابتدا و انتهاي سيخ رو خوب بچسبانيد. 15 نکته ديگر : 1- گوشت بايد بدون آب باشد و ميزان چربي آن هم بايد نه کم باشد نه زياد. اگر چربي گوشت خيلي کم باشد از کره مي توان استفاده کرد. 2- از گوشتي استفاده کنيد که بيشتر چرخ شده ( 4 يا 5 بار ) - بعد از آن بايد گوشت را حسابي ورز بدهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند. اين ها از مهم ترين عوامل هستند. 3- مي گويند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت بايد به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولي اين نمک جلوي ريختن گوشت از سيخ رو مي گيرد . 4- بعد از اين کار جوش شيرين اضافه کرده و باز ورز بدهيد. 5- آنقدر ورز بدهيد تا دستتان سفيد رنگ بشه از چربي گوشت. 6- بعد بگذاريد گوشت استراحت کند داخل يخچال (به مدت 3 ساعت ) و روي اون يک دستمال بيندازيد. 7- بعد دستتان رو کمي خيس کنيد و بکشيد روي سيخ. مقداري گوشت برداشته و به سيخ بکشيد. 8- براي يک کيلو گوشت ، 3 عدد پياز رنده شده کافي است. 9- در هنگام به سيخ کشيدن و پختن اگر احياناً ديديد که کباب شما دارد مي ريزد، يک کم پودر سوخاري و خيلي خيلي کم جوش شيرين به گوشتتان اضافه کنيد و دوباره ورز بدهيد. 10- بهترين حالت پخت کباب اول روي ذغال ، دوم روي کبابپز سوم روي گاز هست. وقتي مستقيم روي گاز باشه خوب نمي شه. چون شعله يک اندازه به همه جا نمي رسد. 11- روي سيخ لايه ي نازکي از گوشت نزنيد بلکه بايد يک کم کلفت باشد. اين توي مزه خيلي موثر است. 12- تخم مرغ نزنيد. اين تفاوت کباب خونه با بيرون است. 13- پياز قرمز استفاده کنيد که شيرين نيست و آب پياز حتماً گرفته شود. 14- مي توانيد در هنگام ورز دادن گوشت مقداري پودر نان خشک به آن اضافه کنيد که باعث ترد شدن کباب مي شود. 15- اگر گوشت را شستيد حتما جلوي پنکه آن را خشک کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره