مجله دلگرم/ نکات کباب کوبيده پرطرفدار ايراني، را براي شما عزيزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ايم , با ما همراه باشيد.
۱_ براي يک کباب کوبيده خوش طعم دوسوم گوشت دندهي گوسفندي و يک سوم گوساله استفاده کنيد.
۲_ به ازاي يک کيلو گوشت سيصدگرم پياز که حدودأ سهتا پياز متوسط ميشه رو ريز رنده کنيد و آبشو بگيريد چون آب پياز باعث شيرين شدن کباب ميشه.
۳_ حسابي ورز بديد و سه ساعت قبل از به سيخ کشيدن بگذاريد تو يخچال.
۴_ حتما حداقل سه بار گوشت بايد چرخ بشه.
۵_ اگر سيخهايتان نو هستند يکبار خالي بگذاريد روي آتش.
۶_ براي سيخ کشيدن کباب کنار دستتان کاسهي آب بگذاريد و سيخهايتان هم خيس و سرد باشه اينکار کمک ميکنه که کباب به سيخ بچسبه.
۷_ به گوشت فقط نمک و کمي فلفل که بوي زهم گوشتو بگيره و کمي زعفران بزنيد ، از ريختن پودر سوخاري ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداري کنيد.
۸_ جوش شيرين هم نزنيد چون باعث تلخي کباب ميشه ، تخم مرغ هم نزنيد چون باعث سوختن سريع روي کباب ميشه.
۹_ به اندازهي يک پرتغال گوشت برداريد و به سيخ بکشيد ابتدا و انتهاي سيخ رو خوب بچسبانيد.
15 نکته ديگر :
1- گوشت بايد بدون آب باشد و ميزان چربي آن هم بايد نه کم باشد نه زياد. اگر چربي گوشت خيلي کم باشد از کره مي توان استفاده کرد.
2- از گوشتي استفاده کنيد که بيشتر چرخ شده ( 4 يا 5 بار ) - بعد از آن بايد گوشت را حسابي ورز بدهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند. اين ها از مهم ترين عوامل هستند.
3- مي گويند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت بايد به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولي اين نمک جلوي ريختن گوشت از سيخ رو مي گيرد .
4- بعد از اين کار جوش شيرين اضافه کرده و باز ورز بدهيد.
5- آنقدر ورز بدهيد تا دستتان سفيد رنگ بشه از چربي گوشت.
6- بعد بگذاريد گوشت استراحت کند داخل يخچال (به مدت 3 ساعت ) و روي اون يک دستمال بيندازيد.
7- بعد دستتان رو کمي خيس کنيد و بکشيد روي سيخ. مقداري گوشت برداشته و به سيخ بکشيد.
8- براي يک کيلو گوشت ، 3 عدد پياز رنده شده کافي است.
9- در هنگام به سيخ کشيدن و پختن اگر احياناً ديديد که کباب شما دارد مي ريزد، يک کم پودر سوخاري و خيلي خيلي کم جوش شيرين به گوشتتان اضافه کنيد و دوباره ورز بدهيد.
10- بهترين حالت پخت کباب اول روي ذغال ، دوم روي کبابپز سوم روي گاز هست. وقتي مستقيم روي گاز باشه خوب نمي شه. چون شعله يک اندازه به همه جا نمي رسد.
11- روي سيخ لايه ي نازکي از گوشت نزنيد بلکه بايد يک کم کلفت باشد. اين توي مزه خيلي موثر است.
12- تخم مرغ نزنيد. اين تفاوت کباب خونه با بيرون است.
13- پياز قرمز استفاده کنيد که شيرين نيست و آب پياز حتماً گرفته شود.
14- مي توانيد در هنگام ورز دادن گوشت مقداري پودر نان خشک به آن اضافه کنيد که باعث ترد شدن کباب مي شود.
15- اگر گوشت را شستيد حتما جلوي پنکه آن را خشک کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار