نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

بهترين دستور کباب کوبيده رستوراني

منبع
نمناک
بروزرسانی
بهترين دستور کباب کوبيده رستوراني
نمناک/ کباب کوبيده کبابي است که برخلاف به نظر برخي ها که مي گويند درست کردن اين کباب بسيار دشوار است و کباب ما آنطور که ميخواهم مانند کباب هاي بيرون عمل نمي آيد، بسيار ساده و آسان تهيه مي شود. براي درست کردن کباب کوبيده بايد به يک سري از نکات طلايي اما ساده توجه کنيد تا بتوانيد کباب کوبيده دلخواه و دلچسپ خود را مهيا کنيد ضمنا اگر مي خواهيد که کباب شما به بهترين نحو و مانند کباب هاي رستوران ها شود بهتر است از اين نکات ساده غفلت نکنيد. براي تهيه کباب کوبيده بايد از گوشت چرخ کرده گوسفندي يا مخلوط گوساله استفاده کنيد و براي اينکه کباب کوبيده ترد و خوشمزه شود بايد از گوشت چربي دار استفاده کنيم .گوشتي که چربي اش کم باشد هنگام ماسا دادن خودش را ول ميکند. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده گوسفندي يک کيلو پياز 250 گرم فلفل سياه و نمک به ميزان لازم پودر پاپريکا به ميزان لازم (ادويه مخصوص کباب کوبيده) چطور بپزم: ابتدا پيازها را پوست مي کنيم و با گوشت کوب برقي له ميکنيم و به صورت پوره در مي آوريم. دقت کنيد پيازها را نبايد رنده کنيد.
آموزش مرحله به مرحله کباب کوبيده در اين دستور نسبت پياز به گوشت 1 به 4 است يعني اگر يک کيلو گوشت داريم بايد 250 گرم پياز استفاده کنيم . پيازهاي له شده را به همراه گوشت کاملا ماساژ ميدهيم و در حين ورز دادن پودر پاپريکا , نمک و فلفل سياه را اضافه ميکنيم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگي پيدا کند. هر چقدر گوشت بيشتر ورز داه شود نرم تر و چسبنده تر ميشود. چرخ کرده آماده ورز دادن ورز دادن را به مدت پنج دقيقه ادامه مي دهيم. بعد از اينکه گوشت حسابي ورز داده شد و به چسبندگي دلخواه رسيد در ظرفي سرپوشيده آن را به مدت يک ساعت در يخچال نگهداري مي کنيم .بعد از يک ساعت استراحت گوشت به مدت يک دقيقه دوباره ورز مي دهيم. براي اين که گوشت به دستتان نچسبد مي توانيد دستتان را بامقداري آب را خيس کنيد. به اندازه يک مشت از مايه کباب برمي داريم و بر روي سيخ هاي پهن قرار مي دهيم و با فشار و حالت دست مايه گوشت را به اندازه اي که نه خيلي کلفت و نه خيلي نازک شود سطح سيخ را مي پوشانيم. با انگشتتان روي سيخ را فشار دهيد تا اثر انگشتان بر روي گوشت باقي بماند. حالا ابتدا و انتهاي کباب را به سيخ بچسبانيد. آتش را بر پا کنيد سيخ ها کباب را روي آن قرار دهيد. فقط دقت کنيد که آتش را توسط ذغال و هيزم داير کرده ايد بايد صبر کنيد تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. اين براي اين است که در صورتي که از مواد اشتعال زايي همچون نفت استفاده کرده باشيد، بوي آن از بين رفته و غذاي شما بد بو نشود و يا اينکه دوده هيزم و يا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روي غذاي شما ننشيند. سپس سيخ هاي کباب را روي آتش بچينيد. فقط بايد دقت داشته باشيد که در ابتدا بايد سيخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانيد و باد بزنيد تا گوشت خودش را بگيرد و کباب از سيخ جدا نشود و وقتي گوشت کمي برشته شد، ديگر باد زدن لازم نيست و اجازه دهيد به آرامي کباب بپزد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره