چاره چي/ آش دوغ يکي از آش هاي سنتي و خوشمزه ايراني است که در هر شهري به سبک خاصي تهيه مي شود و در اين مطلب مي توانيد با طرز تهيه آش دوغ شيرازي آشنا شويد.
مواد لازم براي آش دوغ شيرازي
گوشت چرخ کرده نيم کيلو
برنج دو ليوان
لپه يک ليوان
شويد و نعنا خشک
دوغ
پياز
نمک و زردچوبه و روغن به مقدار کم
طرز تهيه آش دوغ شيرازي
گوشت را با کمي زردچوبه و نمک و پياز روي چراغ قرار داده، کمي که پخته شد لپه را روي آن مي ريزند. برنج و شويد را جدا مي پزند. به برنج در حال پخت کم کم آب اضافه مي کنند تا دانه هاي برنج کاملاً نرم شود. سپس لپه و گوشت را به آن اضافه کرده و دوغ را روي آنها مي ريزند و مي گذارند تا کاملاً پخته شده و قوام بيايد.
نکات تکميلي در مورد آش دوغ شيرازي
آش دوغ شيرازي جزو غذاي محلي – ساير ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا ۳۰ دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقيقه ميباشد .
آش دوغ شيرازي را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو کنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – ميل کرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي ۴ نفر مناسب ميباشد .
بازار