دونفره/ نان کندو عسل يک عصرونه خيلي خوشمزه است که بافت بسيار نرم و لطيفي داره و کاملا پوک و سبکه. دليل اينکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنير خامه اي پر ميشه و بعد از پخت روش عسل ميريزن.
خميرش راحت تهيه ميشه و وسط اون رو ميتونيد با هر چيزي که دوست داريد پر کنيد مثل شکلات صبحانه، کره بادام زميني و حتي ميتونيد داخلش را با مواد گوشتي پر کرده و به عنوان پيش غذا يا غذاي اصلي اون رو سرو کنيد.
چي لازم دارم:
آرد 2.5 پيمانه
خمير مايه فوري ۲ قاشق غذاخوري
شکر ۲ قاشق غذاخوري
شيرخشک ۲ قاشق غذاخوري
نمک 1 قاشق چاي خوري
روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري
آب ولرم يک پيمانه
پنير خامه اي
گردو
زرده تخم مرغ
کنجد
چطور بپزم:
1. همه ي مواد خشک رو توي کاسه ريخته و با هم مخلوط ميکنيم.
2. وسط مواد رو کمي گود کرده و روغن رو اضافه ميکنيم.
3. آب رو هم اضافه ميکنيم. براي خوب پف کردن خمير دماي آب خيلي مهمه نبايد خيلي داغ و يا خيلي سرد باشه.
4. مواد رو خوب ورز ميديم تا خمير يکدست و لطيفي داشته باشيم که به دست نچسبه.
5. حالا روي خمير رو مي پوشونيم و در دماي محيط به مدت يک ساعت استراحت ميديم.
6. خمير نان رو به دايره هاي هم اندازه تقسيم ميکنيم. هر کدوم از دايره ها رو برداشته و کف دستتون پهنش کنيد يک تکه پنير و گردو روي اون قرار بديد و لبه هاي اون رو روي هم بياريد و گردش کنيد.
7. نان ها رو با فاصله کنار هم بچينيد چون پف ميکنن و فضاي خالي بين اون ها پوشيده ميشه. بهتره که يک قالب گرد رو انتخاب کنيد و کف اون رو کاغذ روغني بندازيد.
8. به نان ها مجددا به مدت ده دقيقه استراحت ميديم و بعد از آن با برس روي اون ها رو زرده تخم مرغ ميزنيم.
9. اگه دوست داشتيد کمي هم کنجد روي اون ها بپاشيد.
10. حالا نان ها رو توي فري که از قبل گرم شده به مدت يک ربع با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد قرار ميديم تا کاملا پخته بشن و روي اون ها کمي طلايي بشه. بعد از اينکه اون ها رو از فر خارج کرديد ميتونيد روي اون ها رو عسل بريزيد و گرم سرو کنيد.
بازار