نماد آخرین خبر

طرز تهيه ناگت سبزيجات

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 طرز تهيه ناگت سبزيجات
بيتوته/ در دنياي فينگرفودها کمتر کسي مي تواند از ناگت مرغ بگذرد غذايي که هم مورد علاقه بچه هاست هم بزرگترها. اما اين غذا آنطوري که بايد سالم نيست پس چي مي شد اگر به جاي ناگت مرغ آماده ورژن سبزيجاتش را داخل خانه درست مي کرديم. ناگت سبزيجات هم خوشمزه است هم مغذي و از همه مهمتر نيازي به سرخ شدن عميق ندارد. مواد لازم براي ناگت سبزيجات : گل کلم آسياب شده ۲ پيمانه گل کلم بروکلي ۱ پيمانه هويج رنده شده ۱ پيمانه پياز خرد شده ¼ پيمانه پنير چدار رنده شده ½ پيمانه سير خرد شده ۱ قاشق چايخوري پودر پياز ۱ قاشق چايخوري پودر سير ۱ قاشق چايخوري نمک دريا ۱ قاشق چايخوري پودر فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاري يا پودر نان ۱ و نيم پيمانه طرز تهيه ناگت سبزيجات : فر را روي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. گلچه هاي نصف يک عدد گل کلم را جدا کرده و داخل غذاساز بريزيد. گل گلم ها را آسياب کنيد تا به شکل برنج درآيد. درواقع به آن برنج گل کلم هم مي گويند. ۲ پيمانه از آن جدا کنيد اگر گل کلم اضافي آمد آن را براي وعده بعدي کنار بگذاريد. گل گلم ها را در غذاساز آسياب کنيد کلم بروکلي را به اندازه ۵ الي ۶ دقيقه بخارپز کنيد. کلم ها را داخل مايکروفر هم مي توانيد بخارپز کنيد. کلم بروکلي را به اندازه ۵ الي ۶ دقيقه بخارپز کنيد سبزيجات، پنير، سير و ادويه جات را داخل غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنيد تخم مرغ ها را داخل ظرف جداگانه اي هم بزنيد. تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنيد تخم مرغ ها و ۱ پيمانه پودر سوخاري يا پودر نان را به مواد داخل غذاساز اضافه کنيد و هم بزنيد. هر چند وقت يکبار غذاساز را خاموش کرده و مواد را هم بزنيد تا تمام قسمت هاي مواد به اندازه يکسان مخلوط شوند. تخم مرغ و پودر سوخاري را به مواد داخل غذاساز اضافه کنيد و هم بزنيد باقيمانده پودر سوخاري را داخل ظرف جداگانه اي بريزيد. مواد را در اندازه هاي کوچک گرد گرد کنيد صاف کنيد و داخل پودر سوخاري بغلتانيد. مواد را گرد کنيد صاف کنيد و داخل پودر سوخاري بغلتانيد سپس آن ها را داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد و ۱۲ الي ۱۵ دقيقه يا تا زماني که ترد شود داخل فر بپزيد. ناگت ها را در سيني فر چرب شده قرار دهيد و داخل فر بپزيد نکته: اگر مي خواهيد ناگت ها را سرخ کنيد داخل تابه روغن را داغ کرده و ناگت ها را به مدت ۸ الي ۱۰ دقيقه سرخ کنيد. ناگت سبزيجات را مي توانيد با سس مورد علاقه خود سرو کنيد. سس خردل، کچاپ يا هر سس ديگري که دوست داريد اما با سس باربيکيو طعم بهتري خواهد داشت. براي اين که از طعم اين غذا لذت بيشتري ببريد در کنار آن ماست يوناني سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره