نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ شنيسل مرغ با اسپاگتي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ شنيسل مرغ با اسپاگتي
بيتوته/ شنيسل مرغ با اسپاگتي از مجموعه دستورغذايي هاي جيمي اليور است که سايت ما طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده است. چي لازم دارم: روغن زيتون به ميزان لازم سير ۲ حبه ريحان ۱/۲ دسته پوره گوجه فرنگي ۴۰۰ گرم فيله مرغ ۲ تکه آرد ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاري ۱۰۰ گرم پنير پارمزان ۳۰ گرم اسپاگتي ۱۵۰ گرم چطوري درست کنم: 1-مقداري روغن در ماهيتابه ي کوچکي روي حرارت متوسط بريزيد و سير و ساقه هاي خرد شده ريحان را در آن براي حدود ۲ دقيقه تا طلايي شوند، تفت دهيد. 2-پوره گوجه فرنگي را به همراه ۲ ليوان آب به آن ها اضافه کنيد و بگذاريد براي ۳۰ دقيقه قل بزند و حجم آن کم شده و غليظ شود. 3-آرد را در بشقابي بريزيد، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاري و نيمي از رنده پنير پارمزان را در بشقابي ديگر بريزيد. 4-فيله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهايت در پودر سوخاري بزنيد به صورتي که تمام سطح آن را بپوشاند. 5-مقداري روغن در ماهيتابه اي بزرگ روي حرارت متوسط ريخته و فيله ها را براي ۳ تا ۴ دقيقه از هر طرف، تا طلايي و مغزپخت شوند، بپزيد. 6-سس گوجه را به اسپاگتي آبکشي شده اضافه کنيد و در صورت تمايل آن را مقداري از آن اسپاگتي رقيق کنيد. 7-اسپاگتي را با شينسل هاي مرغ ترد، باقيمانده پنير پارمزان و برگ هاي ريحان سرو کنيد. نکاتي در رابطه با تهيه ي شنيسل مرغ با اسپاگتي: 1- سير را پوست بگيريد و آن را نازک برش دهيد. 2- برگ هاي ريحان را جدا کنيد و ساقه هاي آن ها را خرد کنيد. 3- از ۲ عدد فيله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنيد. آن ها را بين دو لايه سلفون قرار داده و با بيفتک کوب و يا هر وسيله ي مسطح ديگري بکوبيد تا به پهناي ۵ ميلي متر باز شود. 4- تخم مرغ ها را در ظرف بشکنيد و آن ها را با چنگال بزنيد. 5- پنير پارمزان را ريز رنده کنيد. 6- اسپاگتي را طبق دستور العمل روي بسته بندي آن بپزيد و آن را آبکشي کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره