بيتوته/ شنيسل مرغ با اسپاگتي از مجموعه دستورغذايي هاي جيمي اليور است که سايت ما طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده است.
چي لازم دارم:
روغن زيتون به ميزان لازم
سير ۲ حبه
ريحان ۱/۲ دسته
پوره گوجه فرنگي ۴۰۰ گرم
فيله مرغ ۲ تکه
آرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاري ۱۰۰ گرم
پنير پارمزان ۳۰ گرم
اسپاگتي ۱۵۰ گرم
چطوري درست کنم:
1-مقداري روغن در ماهيتابه ي کوچکي روي حرارت متوسط بريزيد و سير و ساقه هاي خرد شده ريحان را در آن براي حدود ۲ دقيقه تا طلايي شوند، تفت دهيد.
2-پوره گوجه فرنگي را به همراه ۲ ليوان آب به آن ها اضافه کنيد و بگذاريد براي ۳۰ دقيقه قل بزند و حجم آن کم شده و غليظ شود.
3-آرد را در بشقابي بريزيد، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاري و نيمي از رنده پنير پارمزان را در بشقابي ديگر بريزيد.
4-فيله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهايت در پودر سوخاري بزنيد به صورتي که تمام سطح آن را بپوشاند.
5-مقداري روغن در ماهيتابه اي بزرگ روي حرارت متوسط ريخته و فيله ها را براي ۳ تا ۴ دقيقه از هر طرف، تا طلايي و مغزپخت شوند، بپزيد.
6-سس گوجه را به اسپاگتي آبکشي شده اضافه کنيد و در صورت تمايل آن را مقداري از آن اسپاگتي رقيق کنيد.
7-اسپاگتي را با شينسل هاي مرغ ترد، باقيمانده پنير پارمزان و برگ هاي ريحان سرو کنيد.
نکاتي در رابطه با تهيه ي شنيسل مرغ با اسپاگتي:
1- سير را پوست بگيريد و آن را نازک برش دهيد.
2- برگ هاي ريحان را جدا کنيد و ساقه هاي آن ها را خرد کنيد.
3- از ۲ عدد فيله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنيد. آن ها را بين دو لايه سلفون قرار داده و با بيفتک کوب و يا هر وسيله ي مسطح ديگري بکوبيد تا به پهناي ۵ ميلي متر باز شود.
4- تخم مرغ ها را در ظرف بشکنيد و آن ها را با چنگال بزنيد.
5- پنير پارمزان را ريز رنده کنيد.
6- اسپاگتي را طبق دستور العمل روي بسته بندي آن بپزيد و آن را آبکشي کنيد.
بازار