نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پيتزايي که نشان از عشق دارد

منبع
بروزرسانی
منودليار/ پيتزا محبت يا قلبي شکل، پيتزايي است که مي تواني هر آنچه از مهر و محبت را که دلت مي خواهد در آن بريزي و در نهايت اين عشق را به شکل يک قلب به خود و عزيزانت هديه دهي. ما امروز من به تو يک عشق سالم هديه مي کنم. قلبي بدون سوسيس و کالباس. پيتزايي که قرار است با هم آن را درست کنيم نسخه پيشرفته و ايراني شده پيتزا مارگاريتا است. از آنجا که ما غذاهاي متشکل از سبزيجات و بدون گوشت را غذا نمي دانيم، به همين دليل از اين به بعد مي توانيم مارگاريتا ايراني را به عنوان عضو رسمي خانواده پيتزاها بپذيريم. چي لازم دارم: ۱ عدد سينه مرغ (يا ۴ عدد فيله) ۱ عدد گوجه فرنگي بزرگ و رسيده ۱ دسته کوچک برگ ريحان تازه ۲ عدد نان پيتزا قلبي شکل ۵۰ گرم کره ۴ قاشق آرد سفيد ۱ ليوان شير ۶ حلقه پنير موتزارلا تازه يا نصف بسته پنير پيتزا ادويه: پودر سير، پودر کاري، پاپريکا دودي، زردچوبه، نمک و فلفل سياه به اندازه اي که دوست داري چطور بپزم: ابتدا سينه يا فيله مرغ را بدون آنکه بپزي به صورت مکعب يا نواري شکل تکه تکه کن. ادويه هايي را که داشتيم با هم ترکيب و مرغ ها را به آن آغشته کن بعد بگذار بماند تا ماهيتابه گرم شود. ماهيتابه را با کمي روغن چرب کن و هنگامي که گرم شد تکه هاي مرغ را داخل آن ريخته و کمي تفت بده. در عرض چند دقيقه مي پزد. همين که مرغ ها سفيد شدند و داخل شان هم پخت آماده است چون بايد آبدار باشند و سرخ نشوند. حالا سس بشامل را در ظرف کوچکي درست مي کنيم. ابتدا بايد آرد را با کمي کره تفت دهيم و شير سرد را به آن اضافه کنيم. من براي اينکه آرد گلوله نشود ابتدا آرد را بدون کره حرارت مي دهم و سپس کره و روغن را به ميزاني اضافه مي کنم که ترکيبش با آرد باعث انسجام و حالت خميري شکل آرد نشود. بعد هم شير را در دو مرحله اضافه مي کنم. ابتدا مقداري که مخلوطش با آرد غلظت سس را بدهد تا آرد گلوله نشود و سپس مابقي شير را در آن مي ريزم. سس بشامل در يک لحظه غليظ مي شود پس بايد مدام آن را هم بزني تا سفت نشود. کمي که غلظت گرفت سس آماده است. نيازي به سفت شدن آن نيست. حالا نان هاي قلبي شکل را که مي تواني به صورت آماده و با طعم هاي مختلف از فروشگاه هاي نان فانتزي تهيه کني و يا خمير پيتزا را خودت آماده کني و به وسيله يک عدد کاتر مخصوص پيتزا آن را به شکل قلب برش بزني. دو قاشق از سس سفيد را روي هر کدام از نان ها ريخته، گوجه فرنگي را به حلقه هاي باريک برش زده و کمي روي آن نمک مي پاشي. سپس گوجه ها را روي سس چيده و تکه هاي مرغ را به همراه چند عدد برگ ريحان (ريحان اصلي براي بعد از پخت است) روي نان پخش مي کني. روي آن کمي از سس بشامل بريز و تکه هاي پنير موتزارلا تازه يا پنير پيتزا رنده شده را روي سطح مواد پخش کن. پيتزا را داخل فر با ۱۸۰ درجه سانتي گراد که از قبل روشن کرده اي تا گرم شود، قرار بده تا زماني که روي آن طلايي شود. وقتي پيتزا آماده شد روي آن برگ ريحان تازه قرار بده. جايگزين: از گوجه گيلاسي نصف شده هم مي تواني استفاده کني و به جاي سس بشامل از سس کچاپ. پيتزايي پر از عشق تقديم تو، نوش جان. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره