دونفره/ يکي از مهمترين بخش هاي داشتن يه سالاد يا ساندويج خوشمزه که حاوي مرغ هم هست اينه که بتونيم مرغشون رو طوري بپزيم که اصلا طعم زهم نده و خيلي خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عين حال حسابي آبدار باشه و خشک نشده باشه.
در اين مطلب طرز تهيه يه مرغ لذيذ رو براتون ميذاريم که از اين به بعد ميتونين داخل خيلي از سالاد هاي سرد و ساندويج ها با خيال راحت استفاده کنين و لذت ببرين.
چي لازم دارم:
۱ عدد سينه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق چايخوري پودر پاپريکا
۱/۲ قاشق چايخوري نمک
۱ قاشق چايخوري سير رنده شده
۱/۲ قاشق چايخوري فلفل سياه
۲۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوري روغن مايع
چطور بپزم:
1. براي تهيه اين مرغ خوشمزه و آسون بايد ابتدا سينه مرغ رو از وسط نصف کنين.
2. حالا يه کيسه فريزر بذارين روشون تا موقع کوبيدن آب مرغ اين ور اون ور نپره و بعد با يه بيفتک کوب بکوبينشون تا ضخامتشون کمتر بشه.
3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادويه هايي که داشتين آغشته کنين.
4. داخل يه ماهيتابه کره و روغني که داشتين رو بريزين و وقتي کره آب شد و داغ شد سينه ها رو داخل ماهيتابه بذارين.
5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزين احتياجي نيست در ماهيتابه بسته باشه، مرغ آب ميندازه و با آب خودش ميپزه. وقتي يه طرف مرغ تقريبا طلايي شد ( نذارين خيلي طلايي و خشک بشه) برش گردونين تا طرف ديگه هم تغيير رنگ بده. کلا براي پخت مرغ کمتر از يک ربع زمان لازم دارين. نذارين مرغ کاملا خشک و بي آب بشه و بعد پختن از ماهيتابه درش بيارين.
6. حالا مرغ خوشمزه تون براي استفاده در انواع سالاد و ساندويج حاضره …
بازار