نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ روش طعم دار کردن مرغ؛ مخصوص انواع سالاد

منبع
دونفره
بروزرسانی
غذاي اصلي/ روش طعم دار کردن مرغ؛ مخصوص انواع سالاد
دونفره/ يکي از مهمترين بخش هاي داشتن يه سالاد يا ساندويج خوشمزه که حاوي مرغ هم هست اينه که بتونيم مرغشون رو طوري بپزيم که اصلا طعم زهم نده و خيلي خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عين حال حسابي آبدار باشه و خشک نشده باشه. در اين مطلب طرز تهيه يه مرغ لذيذ رو براتون ميذاريم که از اين به بعد ميتونين داخل خيلي از سالاد هاي سرد و ساندويج ها با خيال راحت استفاده کنين و لذت ببرين. چي لازم دارم: ۱ عدد سينه مرغ بدون استخوان ۲ قاشق چايخوري پودر پاپريکا ۱/۲ قاشق چايخوري نمک ۱ قاشق چايخوري سير رنده شده ۱/۲ قاشق چايخوري فلفل سياه ۲۰ گرم کره ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع چطور بپزم: 1. براي تهيه اين مرغ خوشمزه و آسون بايد ابتدا سينه مرغ رو از وسط نصف کنين. 2. حالا يه کيسه فريزر بذارين روشون تا موقع کوبيدن آب مرغ اين ور اون ور نپره و بعد با يه بيفتک کوب بکوبينشون تا ضخامتشون کمتر بشه. 3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادويه هايي که داشتين آغشته کنين. 4. داخل يه ماهيتابه کره و روغني که داشتين رو بريزين و وقتي کره آب شد و داغ شد سينه ها رو داخل ماهيتابه بذارين. 5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزين احتياجي نيست در ماهيتابه بسته باشه، مرغ آب ميندازه و با آب خودش ميپزه. وقتي يه طرف مرغ تقريبا طلايي شد ( نذارين خيلي طلايي و خشک بشه) برش گردونين تا طرف ديگه هم تغيير رنگ بده. کلا براي پخت مرغ کمتر از يک ربع زمان لازم دارين. نذارين مرغ کاملا خشک و بي آب بشه و بعد پختن از ماهيتابه درش بيارين. 6. حالا مرغ خوشمزه تون براي استفاده در انواع سالاد و ساندويج حاضره … ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره