تابناک با تو/ دولسه دلچه نوعي دسر است که از طريق حرارت ملايم شير و شکر به دست مي آيد. طعم آن يادآور شکلات هاي تافي و ظاهر و طعمي مانند کارامل دارد. اين دسر از دسرهاي بسيار مشهور کشورهاي آمريکاي لاتين است.
دولسه دلچه در مکزيک از شير بز تهيه و با وانيل طعم دار مي شود، ورژن فرانسوي آن داراي بافتي نرم است که با نان تست سرو مي شود، در فيليپين در تهيه کيک ها و صبحانه نقش اصلي را دارد و در کوبا از شيرخشک براي تهيه آن استفاده ميکردند. نام ديگر اين محصول مرباي شير است.
اما براي تهيه کاتلا تنها از حرارت دادن شير استفاده ميشود و هيچگونه شکري به آن اضافه نمي کنند. شيريني اين محصول ناشي از قند شير است. اين محصول فاکتورهاي سلامتي را دارا و جايگزيني مناسب براي شکلات صبحانه است. از ديگر دلايل برتري کاتلا نسبت به شکلات صبحانه کمتر بودن ميزان چربي آن از انواع شکلات هاي صبحانه است.
براي تهيه اين محصول از هيچگونه شکري استفاده نشده و شيريني آن ناشي از قند موجود در لاکتوز شير است و طعم شيرين آن از طريق يک ماده طبيعي به دست آمده است. براي تهيه کيک رژيمي کاتلا که يک دسر و شيريني بسيار خوشمزه و مناسب براي ميان وعدههاي شما است از کاتلا استفاده کرده ايم و طرز تهيه آن را در اختيار شما قرار خواهيم داد.
چي لازم دارم:
کاتلا ۲۵۰ گرم
آرد ۱ پيمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوري
بکينگ پودر ۲ قاشق غذاخوري
شکر در صورت نياز ۳۰ گرم
چطور بپزم:
۲۵۰ گرم از دسر کاتلا را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنيد. روغن و شکر را درون آن بريزيد و با همزن برقي هم بزنيد.
سپس آرد و بکينگ پودر را به آن ها اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
سطح داخل قالب را با روغن چرب کنيد. مخلوط را داخل قالب بريزيد و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد.
بازار