نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ ناگت مرغ و سبزيجات؛ دلتان را مي برد

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ناگت مرغ و سبزيجات؛ دلتان را مي برد
خراسان/ چي لازم دارم: سينه مرغ پخته - 2 عدد کلم بروکلي - يک ليوان هويج - يک عدد تخم مرغ - يک عدد پنير رنده شده - 2 قاشق غذاخوري آرد - به مقدار لازم پودر سوخاري - به مقدار لازم چطور بپزم: داخل قابلمه‌اي آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد سپس کلم بروکلي‌ها را داخل آب جوش بريزيد و پس از 5 دقيقه، آن را با آب سرد، آبکشي کنيد. کلم بروکلي‌هاي جوشيده ، سينه مرغ پخته ، هويج خرد شده و پنير رنده شده را داخل مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا به شکل خميري نرم شود (مي‌توانيد دو بار چرخ کنيد) سپس به آن نمک و فلفل بزنيد. خمير ناگت را يک ساعت داخل يخچال بگذاريد و استراحت دهيد. تخم مرغ را داخل کاسه‌اي بريزيد و با چنگال هم بزنيد. آرد سوخاري و آرد سفيد را داخل ظرف‌هاي جداگانه اي بريزيد، با دست تکه‌هايي از مايه ناگت را برداريد و به آن شکل دهيد سپس ناگت‌ها را به نوبت در آرد سفيد، تخم مرغ و آرد سوخاري بزنيد. پس از آماده شدن، ناگت‌ها را داخل سيني فري که قبلا چرب کرده‌ايد، بگذاريد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود سپس همراه با سس و سالاد سرو کنيد. نکته‌: مي‌توانيد ناگت‌ها را در روغن هم سرخ کنيد. مي‌توانيد به مايه ناگت يک تخم مرغ و يک قاشق غذاخوري آرد نخودچي اضافه کنيد تا بافت منسجم‌تري پيدا کند. به جاي کلم بروکلي مي‌توانيد از قارچ خام استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره