آخرين خبر/ چي لازم دارم:
شکر ⅔ پيمانه
نشاسته ذرت ¼ پيمانه
نمک ¼ قاشق چايخوري
شير پر چرب ٣پيمانه
زرده تخممرغ ٣عدد
عصاره وانيل ٢قاشق چايخوري
چطوري درست کنم:
در يک قابلمه مناسب، زرده هاي تخم مرغ، شکر و نشاسته و نمک را ميريزيم و خوب هم مي زنيم.. سپس شير را کم کم درون آن ميريزيم و با همزن دستي کاملاً مخلوط ميکنيم تا يکدست و صاف شود و مواد کاملاً در شير حل شود. سپس قابلمه را روي حرارت کم مي گذاريم.
مواد را بدون وقفه روي حرارت ملايم با همزن دستي مخلوط ميکنيم تا زماني که روي مايه حباب بزند. سپس حرارت را کمتر ميکنيم و باز مخلوط کرده و 1 دقيقه ميگذاريم تا بپزد. سپس آن را از روي حرارت بر ميداريم و سريعاً وانيل را داخل آن ميريزيم.
مايه بستني را داخل قالبهاي بستني (پودينگ شيري) ميريزيم و آنها را به مدت 1 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا کمي بگيرد. سپس آنها را از يخچال خارج ميکنيم و چوب بستنيها را داخل آن ميگذاريم و به مدت 4 ساعت آنها را در فريزر ميگذاريم تا سفت شود. پس از آن، هنگام مصرف، قالبها را کمي در آب گرم ميگذاريم تا راحت از قالب خارج شوند. اين بستني را ميتوان 2 هفته در فريزر نگه داشت.
بازار