نماد آخرین خبر

شيريني ها/ کيک شکلاتي زردآلو؛ شيک و جديد

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک شکلاتي زردآلو؛ شيک و جديد
شور و شيرين/ چي لازم دارم: کمپوت زردآلو 5 عدد کره ١٠٠ گرم شکر ١٨٠ گرم عصارة وانيل ١ قاشق چايخوري تخم مرغ ٣ عدد متوسط آرد ٢٠٠ گرم بيکينگ پودر يک و يک دوم قاشق سوپخوري نمک يک پينچ پودر کاکائو ٣٠ گرم پودر بادام ٢٥ گرم شير ولرم ٧٠ ميلي ليتر (حدود يک‌سوم پيمانه سرخالي) چطور بپزم: قالب را به قطر 24 سانتيمتر چرب کنيد و آرد بپاشيد و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم نمائيد. آ‌ن‌گاه زردآلو هارا از وسط نصف کنيد و در صافي بگذاريد تا سيروپ آن گرفته شود. سپس کره، شکر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را يکي يکي بيفزائيد و مخلوط کنيد (هر تخم‌مرغ را حدود يک دقيقه هم بزنيد). حالا آرد، بيکينگ‌پودر، نمک، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنيد و آن را در دو نوبت همراه با شير، به طور يک در ميان به مايه فراهم کرده بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد. اکنون مايه به دست آمده را در قالب بريزيد و رويش را با پالت صاف کنيد. آن‌گاه نيمه‌هاي زردآلو را روي مايه کيک بچينيد و قالب را در فر بگذاريد. اينک کيک را به مدت تقريبي 50 دقيقه بپزيد و پس از اتمام زمان پخت، براي حصول اطمينان از پخت کامل کيک، يک خلال چوبي در کيک فرو کنيد و چنانچه چيزي از مايه کيک به خلال نچسبيده باشد، کيک آماده است. يادآوري براي براق شدن و درخشندگي زردآلوها، مي‌توانيد پس از خارج کردن کيک از فر، روي زردآلوها مارمالاد زردآلو بماليد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره