زندگي آنلاين/ خورشت گوجه فرنگي، از جمله خورشت هايي است که دستور پخت ساده وآساني دارد و مواد مورد نياز براي تهيه ي آن هميشه در دسترس است. از خورشت گوجه فرنگي در تمام فصول سال مي توان استفاده کرد. روش پخت اين خورشت در شهرهاي مختلف ايران متفاوت است. ما دراين مقاله روشي ساده براي تهيه ي خورشت گوجه فرنگي آموزش داده ايم تا شما عزيزان آن را در منزل تهيه کنيد و از آن لذت ببريد پس در ادامه با ما همراه باشيد.
گوجه فرنگي از سبزيجات پرخاصيتي است که سرشار از ويتامين C ، A وفوليک اسيد و کلسيم و فسفر است. گوجه فرنگي داراي خاصيت درماني بسياري است از اين رو در بسياري از ترکيبات غذايي مورد استفاده قرار مي گيرد و به روش هاي مختلفي، به طور خام يا به عنوان يکي از مواد لازم در تهيه ي انواع غذا و سس ها استفاده مي شود.
چي لازم دارم:
گوشت گوسفند: 400 گرم
گوجه: 5 عدد
پياز: 1 عدد
سير: 5 حبه
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: 1 پيمانه
ليمو عماني: 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم
چطور بپزم:
پياز را نگيني خرد کرده و در روغن سرخ مي کنيم و نيمي از آن را کنار مي گذاريم.
سير را روي پياز رنده مي کنيم و به هم مي زنيم تا نسوزد.
گوشت را شسته و قطعه قطعه مي کنيم و روي پياز و سير مي ريزيم و تا زماني که گوشت تغيير رنگ دهد تفت مي دهيم. فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيم و کمي به همراه گوشت تفت مي دهيم. 3 ليوان آب جوش روي آن مي ريزيم و در قابلمه را مي بنديم وصبر مي کنيم تا به جوش بيايد. سپس حرارت را کم کرده و اجازه مي دهيم تا گوشت پخته شود.
گوجه ها را پس از شستن، خرد مي کنيم و به همراه ليمو عماني و پيازداغي که کنار گذاشته بوديم در ساعت آخر پخت گوشت، به آن اضافه مي کنيم.
رب گوجه را در کمي روغن تفت مي دهيم و با مقدار مورد نياز نمک به خورشت اضافه مي کنيم تا خورشت رنگ بهتري بگيرد.
در آخر جعفري خرد شده را اضافه کرده و اجازه مي دهيم خورشت جا بيفتد و آماده سرو شود.
نکاتي درباره ي تهيه ي خورشت گوجه فرنگي:
مي توان بدون خرد کردن گوجه، آن را براي خورشت استفاده کرد.
مي توان بدون رب گوجه فرنگي اين خورشت را سرو کرد. رب گوجه رنگ بهتر وزيباتري به خورشت مي دهد.
براي تزيين مي توان از جعفري و گوجه فرنگي مينياتوري استفاده کرد.
خورشت گوجه فرنگي را مي توان در وعده ناهار و شام سرو کرد.
اين مقدار ماده اوليه براي 3 نفر مناسب مي باشد.
بازار