برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

سوپ و آش/ آبگوشت کشک؛ يک تير و دو نشان خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
سوپ و آش/ آبگوشت کشک؛ يک تير و دو نشان خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: گوشت آبگوشتي ۳۰۰ گرم نخود نصف ليوان لوبيا سفيد نصف ليوان سير ‏۳ حبه بادمجان ‏۲ عدد پياز ‏۱ عدد کشک غليظ ‏۱ ليوان نعناع خشک به ميزان لازم نمک و فلفل به ميزان لازم چطور بپزم: نخود و لوبيا را از شب قبل خيس کنيد و بعد از چند بار تعويض آب، آنها را بپزيد. در حين پخت يکي دو بار آب را عوض کنيد تا خاصيت نفاخ بودن آن از بين برود. بعد از نيم پز شدن، نخود و لوبيا را همراه گوشت، سير و پياز خرد شده و چند ليوان آب روي حرارت متوسط بپزيد. بادمجان‌ها را خرد کنيد و با نصف ليوان آب بپزيد و له کنيد. پس از اينکه آبگوشت پخت بادمجان‌ها را اضافه کرده و در آخر کشک را بريزيد و خوب مخلوط کنيد، ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا آبگوشت جا بيفتد‎.‎‏ بعد از آن نمک و فلفل آش را اندازه کنيد. سپس حدود ۳ قاشق غذاخوري نعناع را با مقداري روغن تفت دهيد و در آبگوشت بريزيد. اين آبگوشت را بايد درست مثل آبگوشت سنتي سرو کرد. يعني آب آن را جدا و مواد جامد را جدا به صورت کوبيده. در صورت تمايل مي‌توانيد ۱ عدد سيب زميني را در زمان پخت به اين آبگوشت اضافه کنيد همچنين مي‌توانيد بادمجان‌ها را سرخ کرده و پس از کوبيدن اضافه کنيد.‏ ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره