منودليار/
چي لازم دارم:
يک سوم فنجان برنج سفيد پخته نشده
هفت فنجان آب
يک قاشق چاي خوري روغن گياهي
۱۰۰ گرم بيکن خرد شده
يک عدد پياز خرد شده
يک عدد هويچ خرد شده
يک دوم قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
دو فنجان آب مرغ
يک فنجان دال عدس (عدس قرمز هندي)
۳۰۰ گرم اسفناج تازه تکه شده
چطور بپزم:
در يک ظرف کوچک آب را به همراه برنج روي حرارت اجاق به جوش بياور سپس حرارت را پايين آورده و در ظرف روي ان قرار بده تا براي ۲۰ دقيقه بپزد؛
روغن را در يک ظرف جداگانه روي حرارت متوسط اجاق گرم کن و سپس بيکن ها را درون آن تفت بده تا قهوه اي رنگ شود سپس پياز و هويچ را اضافه کرده و با فلفل قرمز مزه دار کن و به هم بزن تا سبزيجات نرم شوند. آب، دال عدس و آب مرغ را درون ظرف اضافه کن و حرارت را پايين بياور تا براي ۲۵ دقيقه بپزد؛
برنج پخته شده و اسفناج را در آخر به سوپ اضافه کن و بگذار ۵ دقيقه ديگر بپزد.
سوپ دال عدس و اسفناج آماده سرو شدن است.
آماده سازي اين سوپ رژيمي لذيذ ۱۵ دقيقه، پخت آن ۳۵ دقيقه و در کل ۵۰ دقيقه زمان مي برد.
حقايق غذايي سوپ دال عدس و اسفناج:
انرژي: ۱۵۰ کيلو کالري
چربي کل: ۲.۴ گرم – ۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربي اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۱۰ ميلي گرم – ۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سديم: ۱۹۰ ميلي گرم – ۸ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسيم: ۴۷۶ ميلي گرم – ۱۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهيدرات کل: ۲۲.۷ گرم – ۷ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فيبر رژيمي: ۶.۱ گرم – ۲۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئين: ۱۰.۱ گرم – ۲۰ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
آهن: ۳ ميلي گرم
قند: ۳ گرم
کلسيم: ۵۵ ميلي گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژيم ۲۰۰۰ کيلو کالري محاسبه شده است.
بازار