نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کوفته آلو تره؛ خوش عطر و نوستالژيک

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کوفته آلو تره؛ خوش عطر و نوستالژيک
آخرين خبر/ ايراني‌ها انواع و اقسام کوفته‌ها را دارند. از کوفته‌هاي بزرگ تبريزي گرفته تا کوفته‌ريزه‌هاي لرستان. در اين بين، هر منطقه‌اي به تناسب ذائقه و طبيعتش موادي را به کوفته اضافه يا از آن کم کرده. کوفته آلوتره يکي از خوشمزه‌ترين کوفته‌هايي است که مي‌توانيد در خانه تهيه کنيد و از طعم و عطر آن لذت ببريد. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده نيم کيلو آرد نخودچي ۳۰۰ گرم پيازچه يک فنجان تره يک فنجان تخم‌مرغ ۲ عدد آلوخورشي ۱۵۰ گرم نمک و فلفل به ميزان لازم زردچوبه به ميزان لازم روغن به ميزان لازم چطور بپزم: آلوها را خيس کنيد و بعد از نيم ساعت آبکشي کنيد. گوشت چرخ کرده بهتر است گوسفندي باشد تا چربي و چسبندگي بيشتري به وجود آورد. گوشت را با آرد نخودچي ترکيب کنيد و خوب ورز دهيد. پيازچه و تره ساطوري شده را به آن اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را روي آن بريزيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي کافي پيدا کند. حالا تخم‌مرغ‌ها را بشکنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. به اندازه يک گلوله کوچک گوشت برداريد و يک آلو را درون آن قرار دهيد و آن را به شکل يک توپ کوچک در آوريد. تمام مواد را به اين شکل گلوله کنيد و آنها را در سيني فري که با روغن چرب کرده‌ايد قرار دهيد تا با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقيقه بپزند. در اين مدت، دست به کار تهيه سس کوفته شويد. براي اين کار، ۲ عدد پياز را ساطوري کرده و تفت دهيد. سپس يک سوم پيمانه شکر، يک سوم پيمانه سرکه يا آبغوره به آن اضافه کنيد. سپس به مقدار کافي رب به آن بزنيد و اجازه دهيد بجوشد و قوام بيايد. در نهايت کوفته‌ها را در اين سس قرار دهيد و بعد از چند جوش، در ظرف سرو بکشيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره