نماد آخرین خبر

شيريني ها/ کيک قلب، سورپرايز شکلاتي

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک قلب، سورپرايز شکلاتي
سرآشپزپاپيون/ مواد لازم براي کيک قلب سورپرايز شکلاتي مواد اصلي کيک شکلاتي به مقدار لازم شکلات تخته اي مرغوب۳۵۰ گرم خامه فرم گرفته۱۵۰ گرم کرمفيل يا دلي کارملي۱۰۰-۱۵۰ گرم موز۲ عدد مواد لازم کيک : آرد۱ پيمانه تخم مرغ۲ عدد شکر۳/۴ پيمانه روغن مايع۱/۲ پيمانه شير۱/۲ پيمانه پودر کاکائو۱.۵ قاشق غذا خوري بيکينگ پودر۱/۲ قاشق غذا خوري وانيل‏۱/۲ قاشق چاي خوري مواد لازم دلي کارملي شکر۲۰۰ گرم خامه صبحانه۱ بسته کره۲ قاشق غذا خوري وانيل‏۱ قاشق چاي خوري طرز تهيه زمان تهيه ۱۲۰دقيقه زمان پخت ۴۰دقيقه ۱ ابتدا کيک شکلاتي درست کنيد،براي اينکار تخم مرغها وشکر و وانيل را با همزن بزنيد تا کف کنند، بعد شير و روغن مايع را اضافه کنيد.بعد مواد خشک را که شامل (آرد،بکينگ پودر و پودر کاکائو هستن) با هم مخلوط و الک کنيد و کم کم به مواد تخم مرغي اضافه کنيد و مواد رو با ليسک آرام هم بزنيد . ۲ وقالب سيليکوني قلب را چرب کنيد و تا نيمه قالب از مواد کيک داخلش بريزيد و بمدت ۳۰ دقيقه داخل فري که از قبل با دماي ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهيد بعد از ۳۰ دقيقه پخت کيک را با خلال دندان چک کنيد اگر کيک پخته بود آنرا از فر خارج کنيد و اجازه دهيد کيک خنک شود سپس به آرامي کيک را از قالب خارج کنيد. ۳ حدود ۳۵۰ گرم شکلات تلخ کارات يا باراکا يا پارميدا را تکه تکه کنيد (يه بسته ۳۵۰ گرمي).شکلات را در ظرفي ريخته و روي سماور درحال جوش بذاريد تا کاملا ذوب شود. ۴ وقتي ذوب شد نصفش را داخل قالب قلبي بريزيد و قالب را تکان دهيد تا شکلات به همه ي قسمتهاي قالب برسد بعد شکلات اضافي را داخل ظرف شکلات خالي کنيد و با کارد ديواره هاي قالب را تميز کنيد و قالب را حدود ۴ الي ۵ دقيقه داخل فريزر بذاريد تا شکلات ببندد. ۵ وقتي لايه اول شکلات بست دوباره داخل قالب، شکلات بريزيد و ايندفعه با قلمو يا پشت قاشق به همه قسمتها شکلات بماليد تا ديواره شکلاتي ضخيم شود ديواره هاي بالايي قالب را ضخيم کنيد چون اگر نازک باشند حين کار ميشکنند. ۶ وقتي لايه دوم شکلات را به ديواره ها زديد دوباره چند دقيقه داخل فريزر بذاريد تا شکلات خودش را بگيرد. ۷ قالب را از فريزر خارج کرده و روي شکلات دلي کاراملي يا کرمفيل بريزيد و آنرا با پشت قاشق پهن کنيد. ۸ وقتي دلي کاراملي را ريختيد کيک را از وسط با اره کيک برش بزنيد و لايه اولش را داخل قالب روي دلي کاراملي بذاريد و روي آن خامه فرم گرفته بماليد. ۹ روي خامه هم حلقه هاي موز قرار دهيد و لايه ي دوم کيک را روي موزها قرار دهيد و بقيه شکلات که داخل ظرف مانده را ذوب کنيد و روي کيک بريزيد و سطح آنرا صاف کنيد و با نوک کارد شکلات اضافي روي قالب را پاک کنيد. ۱۰ قالب را يکي دو ساعتي داخل يخچال بذاريد.موقع درآوردن قلب شکلاتي از قالب، اول همه ي ديواره هاي قالب را به آرامي از شکلات جدا کنيد و با دقت تمام قالب را از سطح شکلات جدا کنيد،خيلي احتياط کنيد که شکلات نشکند. ۱۱ براي دلي کاراملي ابتدا شکر را داخل تابه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر کم کم ذوب شود شکر را هم نزنيد فقط گاهي تابه رو کمي تکان دهيد تا همه ي شکر ذوب شود. ۱۲ وقتي شکر ذوب شد مدام آنرا هم بزنيد تا نسوزد.بعد از اينکه شکر کمي تغيير رنگ داد آنرا از روي حرارت برداريد و خامه را که کمي گرم کرده ايد به شکر ذوب شده اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. ۱۳ بعد از اينکه مخلوط شکر و خامه يکدست شدن دوباره يک دقيقه روي حرارت بذاريد تا بجوش بيايد بعد از روي حرارت برداريد و کره و وانيل را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. ۱۴ دلي کاراملي بعد از خنک شدن تا حدودي غليظ ميشود، اين سس در يخچال و ظرف دربسته تا چند هفته ماندگار است و براي تزئين کيکها هم مورد استفاده است فقط بايد قبل از استفاده کمي گرمش کنيد. ساير نکات دستور دلي کاراملي اضافه شده ولي لوازم قناديها کرمفيل و دلي کاراملي را دارند پس آماده هم ميتوانيد تهيه کنيد. براي اينکه قلب تو خالي داشته باشيد و داخلش را با کادو و غيره پر کنيد بايد دوبار ديواره ي شکلاتي درست کنيد و داخل يکي از ديواره ها کادو يا غيره را قرار دهيد بعد با شکلات ذوب شده ديواره ي بعدي را روي آن بچسبانيد. اين قلب را با شکلات تخته اي هاي رنگي که لوازم قناديها ميفروشند هم ميتوانيد درست کنيد. براي رنگ کردن اين قلب ميتوانيد از رنگ پودري استفاده کنيد. کليپ تهيه اين قلب شکلاتي داخل پيجم هست براي درک بيشتر به آخرين ويديوهاي پيجم مراجعه کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره