نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ آش ريواس؛ بهاري و خوشمزه

منبع
خراسان
بروزرسانی
سوپ و آش/ آش ريواس؛ بهاري و خوشمزه
خراسان/ چي لازم دارم: نخود و لوبيا پخته - يک پيمانه جعفري خردشده – يک پيمانه نعناع خشک – يک قاشق چاي خوري عصاره گوشت – يک پيمانه گوشت سردست گوسفند بي استخوان – به ميزان دلخواه زردچوبه ونمک – به ميزان لازم تخم گشنيز-نصف قاشق سوپ خوري پيازچه – سه عدد ريواس خرد شده– ۵۰ گرم سير – 2 حبه روغن – به ميزان لازم چطور بپزم: مواد اوليه را بشوييد. پيازچه را خرد کنيد. سبزي ها را متوسط خرد کنيد. تخم گشنيز را بکوبيد. ريواس را به صورت حلقه هايي به قطر نيم تا يک سانتيمتر برش دهيد. سير را با لبه پهن چاقو له کنيد سپس آن را ريز خرد کنيد. قابلمه اي حاوي مقداري روغن را روي حرارت متوسط قرار دهيد، پيازچه، زردچوبه و تخم گشنيز را به قابلمه اضافه کنيد و يک دقيقه تفت دهيد سپس گوشت را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت قهوه اي طلايي شود. سير را اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي سير به مشام برسد. حبوبات و سبزيجات را اضافه کنيد. عصاره گوشت را به همراه يک پارچ آب به قابلمه اضافه کنيد و در قابلمه را بگذاريد تا آش جا بيفتد. روي آش را باکمي نعناع، سير و پياز داغ تزيين کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره