سايت ستاره/
مواد لازم (براي ۴ نفر)
سينه مرغ ۴۵۰ گرم
ساقه کرفس ۲ عدد
فلفل دلمهاي ۱ عدد
پياز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان پيتا ۴ عدد
گوجه براي سرو به مقدار لازم
مواد لازم سس ساندويچ
عسل ۲ قاشق غذاخوري
سس خردل ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
آبليمو ۲ قاشق غذاخوري
زمان لازم براي آماده سازي ساندويچ ۱ ساعت
دستور تهيه
در قدم اول سينه مرغ را با نصف يک پياز و مقداري نمک و زردچوبه و آب روي حرارت بگذاريد تا سينه مرغ کامل بپزد.
پس از اينکه پخت، آن را به مکعبهاي کوچک برش بزنيد يا ريش ريش کنيد.
نصف باقي مانده پياز را بسيار ريز خرد کنيد و با کمي روغن در يک تابه تفت دهيد، سپس مرغ تکه شده را با فلفل دلمهاي و ساقه کرفس خرد شده و کمي نمک و فلفل به پياز اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند.
براي تهيه سس ساندويچ، عسل، سس خردل، آبليمو و روغن زيتون را با هم در يک کاسه بريزيد، کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و خوب آن را هم بزنيد تا سس يکدستي حاصل شود.
سپس مخلوط مرغ و سبزيجات را به کاسه سس بيفزاييد.
نان پيتا را روي شعلهي گاز گرم کنيد يا براي چند دقيقه آن را در فر يا ماکروويو قرار دهيد.
سپس نان را از وسط برش بزنيد و مواد آغشته به سس را داخل آن بريزيد.
اکنون ساندويچ مرغ با نان پيتا آماده شده است با گوجه آن را سرو کنيد ... نوش جان ...
بازار