نمناک/ “ديبيجا” يک غذاي گيلاني با ماهي است که مي توانيد براي يک وعده غذايي بسيار مناسب باشد.با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي ديبيجا
تخم مرغ :3عدد
اشپل (ماهي سفيد) :1عدد
انار (دان شده) : نصف پيمانه
کره : 100گرم
برگ سير : يک دسته
گلپر : 1/4 قاشق چاي خوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه ديبيجا
ابتدا اشپل را درخل کاسه اي بريزد و پوست رويي آن را جدا کنيد و با چنگال آن را دانه دانه کنيد.برگ سير را هم پس از شستن ، به اندازه هاي 2 سانتي متري خرد کنيد و در کمي روغن تفت دهيد.
سپس تابه اي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و کره را داخل آن بريزيد تا ذوب شود
اشپل ماهي را داخل تابه بريزيد تا رنگ آن در اثر گرما تغيير کند ،بعد آنها را از تابه خارج کنيد و برگ سير را داخل تابه تفت دهيد.بعد از اينکه برگ سير نرم شد اشپل را مجددا داخل تابه بريزيد . انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنيد .تا طعم خوبي بگيرد.
در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد و با مقداري نمک و فلفل مخلوط کنيد و به اشپل ها اضافه کنيد تا سفت شود.بعد از اينکه يک طرف سرخ شد ، طرف ديگر آن را برگردانيد و سرخ کنيد.
ديبيجاي آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه ميل کنيد.
اين غذا را معمولا با چلوکباب ، مغز گردو ، باقالي و زيتون پروده سرو ميکنند.
نکات
1. سعي کنيد تا حد ممکن از روغن کمي استفاده کنيد چون اشپل خودش حاوي روغن زيادي است.
2. در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زيتون پرورده، باقالي و مغز گردو ميل مي کنند .
نکات تکميلي در مورد ديبيجا
ديبيجا جزو غذاي محلي - گيلاني ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقيقه ميباشد .
ديبيجا را مي توانيد در وعده شام - پيش غذا - سرو کنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
بازار