نماد آخرین خبر

ميز اردور/ نان تست فرانسوي يا همان فرنچ تست

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ نان تست فرانسوي يا همان فرنچ تست
سرآشپز پايپون/ مواد اصلي شکر دانه اي۵۰ گرم دارچين (آسياب شده)۱ قاشق چاي خوري شير۱/۲ فنجان خامه‏ (پر چرب)۱/۴ فنجان نمک کمي تخم مرغ ۴ عدد کره ۳ قاشق سوپ خوري نان به ضخامت ۲ سانتي متر (يک روز مانده)۵ برش چاشني (پودر شکر، شربت افرا، توت، خامه زده شده، شکر و دارچين)به مقدار لازم وانيل‏۱ قاشق چاي خوري طرز تهيه زمان تهيه ۱۵دقيقه زمان پخت ۱۵دقيقه ۱ فر را با دماي ۲۰۰ درجه فارنهايت (۹۳ درجه سانتي گراد) داغ کنيد. کف يک سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد. سيني را داخل فر قرار دهيد. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنيد، اين سيني هم براي اين است که وقتي باقي نان ها مي پزند، نان هاي پخته شده را گرم نگه داريد. ۲ تخم مرغ، شير، خامه،‌عصاره وانيل و کمي نمک را با هم بزنيد تا خوب ترکيب شوند. ۳ برش هاي نان را در يک ظرف بزرگ بچينيد. اشکالي ندارد اگر روي هم بيفتند. مخلوط تخم مرغ را روي برش هاي نان بريزيد سپس نان ها را جابجا کنيد و برگردانيد تا هر برشي کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنيد تا کل مخلوط را به خود جذب کنند. ۴ ۱ قاشق سوپخوري کره را در يک تابه ي بزرگ روي حرارت متوسط رو به پايين آب کنيد. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهيد و هر طرف را ۲ تا ۳ دقيقه بپزيد تا قهوه اي طلايي شوند و کاملاً پخته شوند. ۵ فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنيد و در عين حال برش هاي باقيمانده را سرخ کنيد. در صورت نياز براي هر دسته کره اضافه کنيد. ۶ براي سرو کردن فرنچ تست هاي گرم را داخل بشقاب قرار دهيد و چاشني مورد علاقه را روي آن بريزيد. ۷ شکر و دارچين را مخلوط کنيد و آنقدر هم بزنيد تا ترکيب شوند. ساير نکات نان تست فرانسوي(فرنچ تست) نان تازه اصلاً براي درست کردن فرنچ تست مناسب نيست. خرد و له مي شود و حالت خميري پيدا مي کند. نان مانده از نان تازه خشک تر است و به راحتي مخلوط تخم مرغ و شير را به خود جذب مي کند درست همانطور که نان تازه خرد و خمير مي شود، نان نازک برش خورده هم همينطور است. سعي کنيد برش هاي نان 1 تا 2 سانتي متر ضخامت داشته باشند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره