روزنامه شهروند/ حلواي شير يکي از انواع حلواهاي خوشمزه است که طرز تهيه آن را به صورت مرحلهبهمرحله به شما عزيزان آموزش ميدهيم. حلوا را ميتوان به شيوههاي مختلف نظير حلواي آرد و حلواي هويج طبخ کرد.
چي لازم دارم:
آرد برنج نصف پيمانه
گلاب نصف پيمانه
شير يکليتر
شکر ٢ پيمانه
نشاسته يک پيمانه
آب ٤ پيمانه
چطور بپزم:
نشاسته را در ٤ پيمانه آب سرد حل ميکنيم و آن را از صافي ميگذرانيم، سپس آرد برنج را در شير حل کرده و آن را هم از صافي رد ميکنيم (توجه داشته باشيد که شير بايد سرد باشد). سپس شکر و نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شير را با هم مخلوط ميکنيم و در ظرفي ميريزيم و روي حرارت ملايمميگذاريم.
دقت داشته باشيد براي آن که مايع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، بايد آن را مرتب هم بزنيم. اين کار را آنقدر ادامه ميدهيم تا مايع به جوش آيد و غليظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه ميکنيم. وقتي خط قاشق روي مواد به جا ماند و محو نشد، يعني حلواي ما آماده است و بايد از روي حرارت برداشته شود. اين حلوا را اغلب شيرازيها در ماه مبارک رمضان درست ميکنند.
بازار