خراسان/ تعطيلات طولاني بچه ها شروع شده است و شما در تدارک تنقلات سالم و انواع و اقسام نوشيدني ها، کيک ها و... هستيد تا بتوانيد دورهمي بعد از ظهرهاي طولاني را با خوراکي هاي مناسب پر کنيد.در ادامه به نکاتي براي تهيه ژله و کيک اشاره مي کنيم تا بتوانيد به بهترين نحو از بچهها پذيرايي کنيد.
ژله بستني
يک بسته ژله را با يک پيمانه آب جوش مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذاريد ژله خنک شود. يک پيمانه بستني را که به دماي محيط رسيده به ژله سرد اضافه کنيد. ظرف ژله را قبل از اين که بستني را اضافه کنيد، داخل يخچال بگذاريد. اگر ژله گرم باشد باعث مي شود ژله بستني تان دورنگ شود. هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نکنيد.آناناس شامل آنزيمي است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.
ته چين مناسب
اگر ته چين شما شل مي شود حتما نسبت مواد اصلي که برنج و مرغ و ماست است، بيشتراز تخم مرغ شماست يا اين که زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.
هم زدن تخم مرغ
اگر سفيده تخم مرغ را به محض بيرون آوردن از يخچال بزنيد، سفيده تخم مرغ به اندازه کافي کف نمي کند.بنابراين ابتدا آن را در دماي محيط قرار دهيد سپس هم زدن را شروع کنيد.
بازار