نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي خوشمزه اي که در ايتاليا با کدو سبز آمده مي شود

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي خوشمزه اي که در ايتاليا با کدو سبز آمده مي شود
برترين ها/ خوراک کدوسبز با سيب‌زميني يک غذايي ايتاليايي روستايي است. اين دستور غذايي گياهي و بدون گلوتن يک غذايي سالم با سبزيجات تازه است. اين غذا را بايد به صورت گرم و با برنج سرو کرد. خوراک کدوسبز يک خوراک سبزيجات تابستاني است که با عناصر تابستاني يا همان صيفي‌ها درست مي‌شود و کدوسبز يکي از آنهاست. کدوسبز يک سبزي چند منظوره و انعطاف پذير است که در بسياري از غذا‌ها مي‌توان آن را استفاده کرد از پاستا راتاتويي تا کوکوي کدوسبز و انواع غذا‌هاي ديگر. اين سبزي هم همانند ساير خوراکي‌هاي اين دسته سرشار از فيبر و ويتامين است. اين خوراک کمي شبيه به راتاتوئي است و البته با موادي اضافه‌تر. در اين غذا از سيب‌زميني، فلفل دلمه‌اي، گوجه نيز استفاده شده که همگي در فصل تابستان به وفور يافت مي‌شوند. از آنجايي که اين غذا ايتاليايي و جزو آشپزي مديترانه‌اي است، روغن زيتون و ساير مواد همگي از عناصر اين سبک آشپزي هستند. کل مواد ساده و کاملا در دسترس هستند. فقط اينکه قطعات نبايد ريز باشد بلکه بايد بصورت مکعبي درشت همانند خوراک يتيمچه و ساير خوراک‌هاي ديگر باشند. چي لازم دارم (براي 4 نفر):
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري پياز: ۱ عدد نگيني شده سير: ۵ حبه ريز شده کدوسبز: ۳ عدد متوسط سيب‌زميني: ۱/۲ کيلوگرم هويج: ۲ عدد متوسط فلفل دلمه‌اي قرمز: ۱ عدد گوجه کنسروي: ۱ قوطي نمک و فلفل: به ميزان لازم جعفري تازه: ۱/۲ پيمانه چطور بپزم: ۱. ابتدا کدوسبز را از طول برش زده و چهار قاچ کنيد. سپس اين برش‌ها را تبديل به قطعات ۱ سانتي کنيد. پياز را هم نگيني خرد کنيد. سيب‌زميني را هم همانند کدوسبز خرد کنيد. هويج‌ها را حلقه حلقه کنيد. فلفل دلمه‌اي را به برش‌هاي بزرگ خرد کنيد. ۲. روغن را در قابلمه گرم کنيد. پياز را چند دقيقه‌اي با روغن تفت داده تا نرم شود و به ميزان جزئي تغيير رنگ دهد. سير را نيز اضافه کنيد و حدود ۳۰ ثانيه يا بيشتر تفت دهيد يعني تا زماني که بوي آن بلند شود. کدوسبز، سيب‌زميني، هويج و فلفل دلمه‌اي را به قابلمه افزوده و به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد. ۳. گوجه‌ها را به همراه آبشان به مخلوط سبزيجات اضافه کنيد. گوجه‌ها را با يک قاشق چوبي فشار دهيد تا له شوند.
۴. خورش را به جوش برسانيد سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد بدون در خيلي نرم قل بخورد تا زماني که سيب‌زميني‌ها پخته و نرم شوند و خوراک غليظ شود. ۵. مخلوط داخل قابلمه را با نمک و فلفل مزه دار کنيد و آن را روي حرارت برداريد. ۶. جعفري خرد شده را اضافه کرده و سرو کنيد. نکات مهم کدوسبز را همراه با پوست خرد کنيد تا ظاهر زيباتري به خورش بدهد. باقي‌مانده خورش را مي‌توان چند روز در يخچال نگهداري کرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد