آخرين خبر/ برگ هاي بزرگ کاهو رو انتخاب کرده با قيچي نوکش رو حالت داده يعني اضافشون رو برداريد تا نوک تيز بشن و قست تهشون هم بريده که کوتاهتر بشن . بعد آب جوش آورده و برگهارو يک دقيقه داخلش آب جوش انداختم تا نرم بشن و شکننده نباشه که راحت کف قابلمه بچسبه. کف قابلمه روغن ريخته و برگها رو طبق عکس که ميبينيد بچينيد . کمي از نوک برگها رو به ديواره قابلمه چسبونده که موقع برگشت داخل ديس نوک برگها روبه پايين باشه.
بعد وسطش کنجد ريخته و برنج آبکش شده رو قاشق قاشق و کم کم و با ملايمت روي برگها ريخته وحسابي فشرده کرده و سطحش رو کامل بوسيله کفگير صاف و يکدست کرده و دم کني گذاشته روي حرارت کم به مدت يک ساعت بگذاريد تا کاملا پخته و تيره شود.
بازار